مطالب مرتبط:
سعید اسماعیلی و قهرمانی تیم ملی ایران سوژه ویژه اتحادیه جهانی کشتی | اخبار ورزشی
عکس/ پست زیبای سعید اسماعیلی پس از قهرمانی
شاهکار سعید اسماعیلی در زاگرب؛ قهرمانی جهان با 37 امتیاز و دادن فقط 1 امتیاز!
سعید اسماعیلی و قهرمانی تیم ملی ایران سوژه ویژه اتحادیه جهانی کشتی | اخبار ورزشی
ببینید| ترامپ: از کودکی دوست داشتم خودرو فراری داشته باشم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1404 ساعت 21:052025-09-22ورزشي

مهمدی: دوست داشتم با قهرمانی شادی مردم بیشتر شود/ اسماعیلی: ادامه دهنده راه سوریان هستم


صحبت های ملی پوشان کشتی فرنگی کشورمان پس از قهرمانی در جهان و در بدو ورود به کشور را در این خبر بخوانید.

- جماران ورزشی؛ اعضای تیم ملی کشتی فرنگی ایران، که با کسب 180 امتیاز و 8 مدال شامل 4 طلا، 2 نقره و 2 برنز قهرمان مسابقات جهانی 2025 شده بودند، ساعتی قبل وارد کشور شدند.

صحبت های فرنگی کاران در بدو ورود به کشور: علیرضا مهمدی، نایب قهرمان وزن 87 کیلوگرم گفت: یکی از دلایلی که بعد از مسابقه ناراحتی ام را بیشتر کرد، این بود که اگر کشتی آخر را می بردم شادی مضاعفی به مردم می دادم و از اینکه نتوانستم، ناراحتی شدیدی داشتم.

خداراشکر می بینم مردم الان خیلی شاد هستند و این با ارزش است.

سعید اسماعیلی، قهرمان وزن 67 کیلوگرم که با قاطعیت همه رقبا را شکست داد گفت: خداراشکر با تمرین ها و برنامه ریزی که کرده بودیم، توانستم بهترین عملکرد را در مسابقات جهانی داشته باشم و طلایی که مد نظرم بود را کسب کنم.

قهرمان جهان و المپیک، درباره اینکه حمید سوریان، کشتی گیر افسانه ای ایران، او را بهترین کشتی گیر مسابقات امسال خطاب کرده بود، گفت: آقای سوریان محبت دارند و ما هم ادامه دهنده راه آن هاییم چون ایشان اولین کسی بود مدال طلای المپیک گرفت و خیلی خوشحال شدم که اسم من را برد.


برچسب ها: قهرمان - مسابقات جهانی - ورود به کشور - کشتی فرنگی - تیم ملی کشتی فرنگی - کشور - فرنگی
آخرین اخبار سرویس:

مهمدی: دوست داشتم با قهرمانی شادی مردم بیشتر شود/ اسماعیلی: ادامه دهنده راه سوریان هستم

مهمدی: دوست داشتم با قهرمانی شادی مردم بیشتر شود/ اسماعیلی: ادامه دهنده راه سوریان هستم