مطالب مرتبط:
افزایش شاخص رضایت برای اهدای عضو در خراسان رضوی
خراسان شمالی در 60 ثانیه؛ مروری بر مهمترین اخبار در 12 شهریورماه 1404
تحقق 103 درصدی درآمدهای خراسان شمالی / تکمیل 870 طرح ناتمام استان در اولویت
مشارکت مردمی و فناوری های نوین، دو بازوی اصلی حفاظت از طبیعت/ 373 هکتار جنگل و مرتع خراسان شمالی در آتش سوخت
دانش آموزان خراسان شمالی زیر چتر حمایت بنیاد علوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 شهریور 1404 ساعت 10:102025-09-04پزشكي

افزایش آمار سقوط از درخت گردو در خراسان شمالی


رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از انجام 10 مورد ماموریت سقوط از درخت طی یک ماهه اخیر از سوی اورژانس خبر داد.

- رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از انجام 10 مورد ماموریت سقوط از درخت طی یک ماهه اخیر از سوی اورژانس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛  تقی رحمتی در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما نسبت به افزایش حوادث ناشی از سقوط درخت بویژه در فصل برداشت گردو هشدار داد و گفت: متاسفانه همه ساله در ایام برداشت گردو در مناطق روستایی شاهد افزایش مصدومان ناشی از درخت هستیم که برخی از آنان دچار آسیب های جدی مانند صدمات ضربه سر و ستون فقرات هستند.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی افزود: استفاده از تجهیزات ایمنی، اجتناب از بالا رفتن در شرایط نامساعد جوی، حضور همراه در زمان برداشت گردو و مرکبات، میتواند تا حد زیادی از بروز این حوادث جلوگیری کنند.

رییس اورژانس خراسان شمالی از مردم خواست در صورت بروز حادثه بلافاصله با شماره 115 تماس گرفته و از جابجایی مصدوم تا رسیدن همکاران فوریت های پزشکی خودداری کنند.

سطح باغ های گردو در خراسان شمالی 5 هزار هکتار است و شهرستان های شیروان، بجنورد و فاروج بیشتر سطح و تولید گردو را در استان دارند.


برچسب ها: خراسان شمالی - اورژانس پیش بیمارستانی - خبرگزاری صدا و سیما - دانشگاه علوم پزشکی - برداشت گردو - اورژانس - خراسان
آخرین اخبار سرویس:

افزایش آمار سقوط از درخت گردو در خراسان شمالی

افزایش آمار سقوط از درخت گردو در خراسان شمالی