مطالب مرتبط:
برنامه های هفته وحدت با رویکرد تقویت انسجام و مقابله با تهدیدات خارجی در کردستان
آیت الله فاضل لنکرانی: تقویت فقاهت در حوزه تضمین کننده بقای نظام اسلامی است
پیام تبریک مدیرعامل بانک تجارت به مناسبت هفته بانکداری اسلامی
پیام تبریک مدیرعامل بانک تجارت به مناسبت هفته بانکداری اسلامی
پیام تبریک مدیر عامل بانک رفاه کارگران به مناسبت فرا رسیدن هفته بانکداری اسلامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 شهریور 1404 ساعت 19:152025-08-31سياسي

هفته وحدت فرصتی برای تقویت انسجام اسلامی است


هفته وحدت بهترین فرصت برای تقویت انسجام میان اقوام و مذاهب اسلامی است و مسئولان باید هوشیار باشند تا هیچ رخنه ای در اتحاد مردم ایجاد نشود.

- دیواندره- فرماندار دیواندره گفت: هفته وحدت بهترین فرصت برای تقویت انسجام میان اقوام و مذاهب اسلامی است و مسئولان باید هوشیار باشند تا هیچ رخنه ای در اتحاد مردم ایجاد نشود.

به گزارش خبرنگار مهر ، ناصح محمدخانی عصر یکشنبه در جلسه گرامیداشت هفته وحدت و جشن بزرگ امت احمد با حضور فرماندار شهرستان دیواندره برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن ماه مولود پیامبر اعظم (ص) و هفته وحدت، از همکاری همه دستگاه های اجرایی در برنامه های هفته دولت تقدیر کرد.

وی اظهار کرد: اتحاد و انسجام اسلامی به ویژه در استان های مرزی که ترکیب قومی و مذهبی متنوعی دارند، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: مسئولان باید هوشیار باشند تا کوچک ترین رخنه ای در اتحاد مردم ایجاد نشود و در تمامی برنامه ها حمایت از مردم مظلوم غزه و شهدای اقتدار مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار دیواندره با تاکید بر برگزاری گسترده مراسم مولودی خوانی در روستاها و مساجد سطح شهرستان، گفت: مسئولان باید بین مردم حضور یابند، به مشکلات آنان رسیدگی کنند و میز خدمت را به روستاها ببرند تا مردم احساس کنند دولت توجه ویژه ای به آنان دارد.


برچسب ها: هفته وحدت - دیواندره - اسلامی - هفته - مذاهب اسلامی - مسئولان - وحدت
آخرین اخبار سرویس:

هفته وحدت فرصتی برای تقویت انسجام اسلامی است

هفته وحدت فرصتی برای تقویت انسجام اسلامی است