مطالب مرتبط:
تصمیم عجیب بازیکن مبتلا به هپاتیت پرسپولیس
این بازیکن امکان پرسپولیسی شدن ندارد
سرژ اوریه اولین نفر نبود؛ درویش قبلا هم بازیکن مبتلا به هپاتیت جذب کرد!
سرژ اوریه اولین نفر نبود؛ درویش قبلا هم بازیکن مبتلا به هپاتیت جذب کرد!
سرژ اوریه اولین نفر نبود؛ درویش قبلا هم بازیکن مبتلا به هپاتیت جذب کرد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 شهریور 1404 ساعت 18:402025-08-25ورزشي

بازیکن پرسپولیسی مبتلا به هپاتیت تشویق شد


خرید جنجالی پرسپولیس قبل از شروع مسابقه امروز این تیم با سپاهان مورد تشویق تماشاگران حاضر در ورزشگاه نقش جهان اصفهان قرار گرفت.

- به گزارش خبرنگار مهر ، دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان اصفهان در حالی از ساعت 19:30 امروز در هفته دوم لیگ برتر برگزار می شود که سرژ اوریه خرید جنجالی سرخ پوشان به دلیل ابتلاء به بیماری هپاتیت در لیست این تیم حضور ندارد.

با این حال او با درخواست اعضای تیم در سفر به اصفهان حضور داشت و قبل از شروع مسابقه همراه با هم تیمی هایش در چمن ورزشگاه نقش جهان قدم زد تا تماشاگران پرسپولیسی حاضر در ورزشگاه به تشویق او بپردازند.

اوریه نیز به ابراز احساسات آنها پاسخ داد اما مشخص نیست با توجه به اینکه باید دوباره مورد آزمایش پزشکی قرار بگیرد آیا می تواند با پیراهن این تیم هم بازی کند یا سرنوشت دیگری برای مدافع مشهور خارجی سرخ ها رقم خواهد خورد.

کمیته انضباطی فدراسیون در جلسه امروز با مسئولان باشگاه پرسپولیس و ایفمارک اعلام کرد طبق آیین نامه پزشکی لازم است این بازیکن ظرف 14 روز دیگر مجدداً مورد معاینه قرار بگیرد تا در صورت کاهش سطح ابتلای او به هپاتیت مجوز تمرین و سپس بازی کردن را پیدا کند.

این در حالی است که باشگاه پرسپولیس در تلاش است مجوز حضور اوریه در تمرینات را با مسئولیت خود بر عهده بگیرد اما کمیته پز


برچسب ها: پرسپولیس - ورزشگاه نقش جهان - ورزشگاه نقش جهان اصفهان - ورزشگاه - تماشاگران - اصفهان - پرسپولیس و سپاهان
آخرین اخبار سرویس:

بازیکن پرسپولیسی مبتلا به هپاتیت تشویق شد

بازیکن پرسپولیسی مبتلا به هپاتیت تشویق شد