| پنجشنبه، 20 شهریور 1404 ساعت 12:302025-09-11حوادث
22 متهم تحت تعقیب قضایی و انتظامی در شهرستان دلفان دستگیر شدند.
- به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ بهروز بازوند فرمانده انتظامی دلفان امروز پنج شنبه در گفت وگو با رسانه ها، اظهار داشت: به منظور افزایش امنیت عمومی، پاک سازی نقاط آلوده اجرای طرح امنیت محله محور در مناطق آلوده و جرم خیز شهرستان به مرحله اجرا گذاشته شد.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح تعداد 22 نفر متهم تحت تعقیب قضایی و انتظامی و.
دستگیر و تحویل مراجع خواهان شدند، افزود: همچنین در این طرح سه نفر سارق شناسایی و دستگیر که در تحقیقات پلیس به 9 فقره انواع سرقت اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی دلفان، ضمن هشدار به هنجارشکنان، گفت: مجرمان بدانند پلیس هرگز اجازه جولان را به آنان نخواهد داد و با تمام توان در راستای تأمین امنیت و آرامش شهروندان اقدام می کند.
برچسب ها: انتظامی -
تعقیب قضایی -
فرمانده انتظامی -
تحت تعقیب -
دستگیر -
دلفان -
قضایی |
آخرین اخبار سرویس:
|
22 متهم تحت تعقیب قضایی و انتظامی در دلفان دستگیر شدند
22 متهم تحت تعقیب قضایی و انتظامی در دلفان دستگیر شدند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.