مطالب مرتبط:
بهره برداری از دبستان حق وردی اراک با 480 دانش آموز
بیرانشهر میزبان یادواره شهدای دانش آموز جنگ 12روزه می شود
درخشش 71 دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد هرمزگان در کنکور
بیش از 10 هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد بوشهر هستند
آغاز پویش تامین لوازم التحریر 4400 دانش آموز تحت پوشش بهزیستی کردستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 شهریور 1404 ساعت 10:252025-09-17اجتماعي

جابجایی 10 هزار دانش آموز در دزفول توسط 26 شرکت حمل و نقل


رییس سازمان مدیریت حمل و نقل شهری، بار و مسافر شهرداری دزفول گفت: 26 شرکت حمل و نقل مجاز، جابجایی حدود 10 هزار دانش آموز این شهرستان را در سال تحصیلی جدید برعهده دارند.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، علیرضا وحدتی پور با بیان ایمکه همزمان با بازگشایی مدارس، 26 شرکت حمل و نقل مجاز، جابجایی حدود 10 هزار دانش آموز دزفول را از 243 آموزشگاه برعهده دارند، اظهار کرد: امسال دومین سالی است که براساس آیین نامه ابلاغی، حمل و نقل دانش آموزان به شهرداری محول شده به همین منظور، همه تلاش خود و همکاران ما در این سازمان برای ساماندهی، نظم بخشی و قانونمندکردن سیستم حمل و نقل در راستای صیانت از دانش آموزان است.

وی افزود: شکایات والدین و ارزیابی عملکرد سرویس های مدارس در سال های گذشته به صورت دقیق بررسی و تلاش شد کیفیت سرویس مدارس دزفول به بالاترین حد ممکن برسد.

وحدتی پور ادامه داد: سال تحصیلی گذشته با توجه به اقدامات انجام شده با کاهش 95 درصدی شکایات نسبت به سال قبل از آن مواجه بودیم اکنون نیز در تلاش هستیم ایرادات سال گذشته را رفع و خدمات بهتری به دانش آموزان ارایه کنیم.

رییس سازمان مدیریت حمل و نقل شهری، بار و مسافر شهرداری دزفول درخصوص ثبت نام سرویس مدارس می گوید: با توجه به فراهم نبودن زیرساخت های لازم برای فعالیت سامانه سپ


برچسب ها: حمل و نقل - دانش آموز - دانش آموزان - دانش - دزفول - رییس سازمان مدیریت - مدارس
آخرین اخبار سرویس:

جابجایی 10 هزار دانش آموز در دزفول توسط 26 شرکت حمل و نقل

جابجایی 10 هزار دانش آموز در دزفول توسط 26 شرکت حمل و نقل