مطالب مرتبط:
مرد همسرکش: مریم یک میلیاردو200میلیون تومان از من گرفت که آرایشگاه راه بیئدازد اما خبری نشد/ قاتل شوهر چندم مقتول بود؟
مرد همسرکش: مریم یک میلیاردو200میلیون تومان از من گرفت که آرایشگاه راه بیئدازد اما خبری نشد/ قاتل شوهر چندم مقتول بود؟
استوری تند شوهر زینب موسوی علیه انتقادات مردم / عکس
استوری تند شوهر زینب موسوی علیه انتقادات مردم / عکس
استوری تند شوهر زینب موسوی علیه انتقادات مردم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 شهریور 1404 ساعت 10:202025-08-31حوادث

قاتل شوهر چندم مقتول بود؟


اواخر سال 1402 گزارش قتل زنی 40 ساله به پلیس اعلام شد.

پس از حضور مأموران در محل جنایت که خانه ای در محدوده قرچک بود، مشخص شد وی با طناب خفه شده است.

- به گزارش تابناک؛ روزنامه ایران نوشت: تیم جنایی در تحقیقات اولیه دریافت مقتول از چند ماه قبل به عقد موقت مردی به نام خسرو درآمده و با او زندگی می کرد، اما از زمان وقوع جنایت وی ناپدید شده است.

فرزندان مقتول به مأموران گفتند: مادرمان سه بار ازدواج کرده و از ازدواج اولش نیز یک پسر 23 ساله دارد.

خسرو دیروز عصر به خانه مان آمد، اما وقتی صبح بیدار شدیم، او در خانه نبود.

در حالی که مأموران به دنبال ردی از او بودند چند ساعت بعد از بیمارستانی در ورامین خبر رسید که خسرو با علایم خودکشی در بیمارستان بستری شده است.

وقتی مأموران به بیمارستان رفتند، پدر خسرو که آنجا بود، به مأموران گفت: ساعت 8 صبح پسرم با من تماس گرفت و با ناراحتی گفت در پارک هستم.

او گفت مریم را خفه کرده و حالا هم می خواهد خودکشی کند؛ سعی کردم او را منصرف کنم، اما نشد.

از آنجا که نشانی محل پارک را به یکی از دوستانش داده بود، خودم را به محل رساندم و دیدم گردنش را با چاقو بریده و بیهوش روی زمین افتاده که او را به بیمارستان رساندیم.

مدتی بعد که متهم به بهبودی نسبی رسیده بود، تحت بازجویی قرار گرفت و در تشریح ماجرا گفت: حدود 6 ماه قبل با مر


برچسب ها: بیمارستان - خسرو - مقتول - روزنامه ایران - ازدواج - خانه - بیمارستانی
آخرین اخبار سرویس:

قاتل شوهر چندم مقتول بود؟

قاتل شوهر چندم مقتول بود؟