مطالب مرتبط:
سازمان ملل درباره کوچ اجباری مردم در غزه ابراز نگرانی کرد
ابراز نگرانی سازمان ملل از تشدید حملات صهیونیست ها به غزه
مصر: دروازه کوچ اجباری فلسطینی ها نخواهیم بود
استاندار بوشهر: سازمان های مردم نهاد سرمایه های قابل اعتماد برای توسعه استان هستند
برنامه آمریکا برای اعمال محدودیت تردد دیپلمات های ایران در سازمان ملل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 شهریور 1404 ساعت 06:402025-09-06بين الملل

ابراز نگرانی سازمان ملل درباره کوچ اجباری مردم غزه


سخنگوی سازمان ملل متحد، با ابراز نگرانی درباره حملات اسراییل به غزه و کوچ اجباری مردم گفت که این حملات باعث آوارگی بیشتر مردم می شود.

- سخنگوی سازمان ملل متحد، با ابراز نگرانی درباره حملات اسراییل به غزه و کوچ اجباری مردم گفت که این حملات باعث آوارگی بیشتر مردم می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل به خبرنگاران گفت: چادر هایی که آوارگان در آنها پناه گرفته اند، در حمله اسراییل به یک برج در شهر غزه آسیب دیده اند.

دوجاریک به دستور تخلیه اجباری ارتش اسراییل برای ساکنان داخل بزرگترین برج شهر غزه گفت: ما همچنین نگران اعلام این خبر هستیم که به زودی برج ها و ساختمان های بلند بیشتری مورد حمله قرار خواهند گرفت.

سخنگوی سازمان ملل گفت: این تحولات باعث می شود تعداد بیشتری از مردم غزه مجبور به فرار از مکانی شوند که تقریباً همه قبلا بار ها آواره شده اند و همانطور که می دانید، قحطی در آنجا به تازگی تایید شده است.

دوجاریک تصریح کرد: همکاران بخش بشردوستانه ما می گویند که در شمال، مردم خسته شده اند نه تنها به این دلیل که مکان های اسکان موقت آوارگان بیش از حد شلوغ هستند بلکه به این دلیل که حمل و نقل می تواند تا یک هزار دلار هزینه داشته باشد.


برچسب ها: سخنگوی سازمان ملل - سازمان ملل - حملات اسراییل به غزه - ابراز نگرانی - سازمان - اسراییل - سخنگوی
آخرین اخبار سرویس:

ابراز نگرانی سازمان ملل درباره کوچ اجباری مردم غزه

ابراز نگرانی سازمان ملل درباره کوچ اجباری مردم غزه