مطالب مرتبط:
فرمول لاغری و کاهش وزن با سرکه سیب ؛ چه موقع مصرف کنیم؟
فرمول لاغری و کاهش وزن با سرکه سیب ؛ چه موقع مصرف کنیم؟
فرمول لاغری و کاهش وزن با سرکه سیب ؛ چه موقع مصرف کنیم؟
کاهش 20 درصدی فاصله تولید و مصرف برق با راه اندازی نیروگاه های جدید
فرمول لاغری و کاهش وزن با سرکه سیب ؛ چه موقع مصرف کنیم؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 شهریور 1404 ساعت 15:102025-09-08اقتصادي

کاهش 350 هزار مترمکعبی مصرف آب در لرستان


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: در مرداد و شهریور سال جاری، شاهد کاهش 350 هزار مترمکعب مصرف آب در استان بودیم.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای استان لرستان، نورالدین نوریزدان با اشاره به کاهش مصرف آب مرداد و شهریور سال جاری اظهار کرد: مرداد و شهریور سال جاری، شاهد کاهشی بالغ بر 350 هزار مترمکعب در مصرف آب استان بودیم که این امر بیانگر کاهش 0.

6 درصدی (شش دهم درصد) در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است.

وی با جمع بندی آمار نیمه اول سال افزود: در شش ماهه نخست سال هم حجم صرفه جویی به 740 هزار مترمکعب رسیده و نرخ کاهش مصرف در کل نیمه اول، 0.

7 درصد (هفت دهم درصد) محاسبه شده است.

نوریزدان گفت: در حالی مرداد و شهریور با کاهش مصرف آب در استان مواجه بودیم که تیرماه افزایش 11 درصدی را شاهد بودیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان کل حجم آب مصرفی استان در مرداد و شهریور را 54 میلیون و 550 هزار مترمکعب اعلام کرد و گفت: این آمار مثبت حاصل مشارکت و همکاری بی دریغ مردم فهیم لرستان و اجرای برنامه های مدیریت مصرف و فرهنگ سازی این شرکت است.

  نوریزدان تأکید کرد: از شهروندان تقاضا داریم با تداوم این رویه، ما را در عبور از فصل گرم سال و مدیریت پایدار منابع آبی یاری کنند.


برچسب ها: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب - آب و فاضلاب لرستان - مصرف آب - شهریور - شرکت آب و فاضلاب - کاهش - مصرف
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 350 هزار مترمکعبی مصرف آب در لرستان

کاهش 350 هزار مترمکعبی مصرف آب در لرستان