مطالب مرتبط:
ترامپ: بازپس گیری پایگاه بگرام، اولویت آمریکا در افغانستان است
افغانستان هدف آمریکا / ترامپ: «می خواهم پایگاه هوایی بگرام در افغانستان را پس بگیرم»
ترامپ: باید کنترل بگرام افغانستان را دوباره به دست بگیرم + فیلم
آمریکا به افغانستان بازمی گردد؟ ترامپ تایید کرد! + فیلم
پزشکیان در آمریکا با ترامپ گفتگو می کند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 شهریور 1404 ساعت 14:352025-09-19بين الملل

جنجال ترامپ: آمریکا به دنبال کنترل دوباره بگرام


وزارت خارجه افغانستان به اظهارات اخیر ترامپ درباره بازپس گیری پایگاه هوایی بگرام در افغانستان واکنش نشان داد و گفت کابل هرگز حضور نظامی خارجی را نمی پذیرد.

- دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در دیدار با کر استارمر نخست وزیر انگلیس در لندن مدعی شده بود که ایالات متحده به دنبال به دست گرفتن کنترل مجدد پایگاه هوایی بگرام در افغانستان است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ترامپ در یک نشست خبری مشترک با استارمر در لندن گفت: ما تلاش می کنیم تا این پایگاه را مجدد به دست بگیریم.

این می تواند یک خبر فوری کوچولو باشد.

در واکنش به این اظهارات، زاکر جلالی یکی از مقام های ارشد وزارت امور خارجه افغانستان در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر) نوشت: افغان ها هرگز حضور نظامی خارجی را در طول تاریخ نپذیرفته اند و در مذاکرات و توافق قطر نیز چنین احتمالی کاملا رد شده است.

وی در ادامه نوشت: درها به روی توافقات بعدی همچنان باز هستند.

این مقام مسؤول در وزارت خارجه افغانستان خاطرنشان کرد کابل و واشنگتن باید با هم همکاری داشته باشند و می توانند روابط اقتصادی و سیاسی خود را بر اساس منافع مشترک و مورد احترام حفظ کنند بدون آنکه آمریکا حضور نظامی در بخش های مختلف افغانستان داشته باشد.


برچسب ها: افغانستان - پایگاه هوایی بگرام - افغان - وزارت امور خارجه افغانستان - پایگاه هوایی - ترامپ - حضور نظامی
آخرین اخبار سرویس:

جنجال ترامپ: آمریکا به دنبال کنترل دوباره بگرام

جنجال ترامپ: آمریکا به دنبال کنترل دوباره بگرام