مطالب مرتبط:
پیام تبریک رییس سازمان تبلیغات اسلامی به قهرمانان ملی
نماینده مجلس: رییس جمهور در نیویورک پیام آور صلح و اقتدار باشد
رییس جمهور پزشکیان: عربستان می تواند نقش مهمی در مسیر وحدت کشورهای اسلامی ایفا کند
پزشکیان: عربستان می تواند نقش مهمی در مسیر وحدت کشورهای اسلامی ایفا کند
رییس جمهور: عربستان می تواند محور وحدت کشورهای اسلامی در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 15:402025-09-16سياسي

تبلیغات اسلامی باید پیام آور اقتدار و وحدت ملی باشد


رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک گفت: انتقال پیام اقتدار و وحدت به مردم رسالت خطیر سازمان تبلیغات اسلامی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام محمدرضا حمزه ای در آیین تکریم و معارفه رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک اظهار کرد: هیئت ها باید فراتر از مخاطبان ثابت عمل کرده و پیام انقلاب اسلامی را حتی به قشر خاکستری جامعه نیز منتقل کنند.

وی افزود: سلاح تبلیغات از سلاح نظامی بُرنده تر است و این اهمیت مأموریت سازمان تبلیغات اسلامی در انتقال پیام انقلاب به اقشار مختلف جامعه را نشان می دهد.

حجت الاسلام حمزه ای تصریح کرد: هدف از پذیرفتن این مسئولیت، خدمتگزاری و همراهی با طلاب، مبلغان، اساتید و اعضای هیئت های مذهبی است و به دنبال کسب مقام مدیریتی نخواهم بود.

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک ادامه داد: در شرایط کنونی تبلیغات علاوه بر محتوای دینی، باید پیام خدمات و اقتدار دستگاه ها را به مردم منتقل کند و همه مدیران اجرایی در این مسیر مشارکت داشته باشند.

وی با اشاره به جنگ 12 روزه اخیر، تأکید کرد: همزمان با جنگ نظامی و اطلاعاتی، جنگ تبلیغاتی نیز ادامه دارد و همه دستگاه ها، مسئولان و جریان های مردمی باید در این جهاد تبلیغاتی که رهبری آن را قطعی و فوری دانسته اند، مشارکت کنند.


برچسب ها: تبلیغات اسلامی - تبلیغات - اسلامی - سازمان تبلیغات اسلامی - شهرستان اراک - رییس اداره - سازمان تبلیغات
آخرین اخبار سرویس:

تبلیغات اسلامی باید پیام آور اقتدار و وحدت ملی باشد

تبلیغات اسلامی باید پیام آور اقتدار و وحدت ملی باشد