مطالب مرتبط:
گزارش آتش سوزی در چند نقطه از جنگل های ایلام
آتش سوزی جنگل های ملکشاهی و چرداول مهار شد
آتش سوزی جنگل های ملکشاهی و چرداول مهار شد
آتش سوزی یک هتل در خیابان امام رضا (ع) مشهد
آتش سوزی یک هتل در نزدیکی حرم امام رضا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 شهریور 1404 ساعت 10:002025-09-18حوادث

هشدار قاطع دادستان ایلام درخصوص آتش سوزی های جنگل ها و مراتع


دادستان عمومی و انقلاب ایلام با هشدار نسبت به روند رو به افزایش آتش سوزی در مراتع و جنگل های استان گفت: دستگاه قضایی در برخورد با عاملان و مسببان این حوادث به شدت برخورد خواهد کرد.

- به گزارش مرکز ایلام ؛ عبدالوهاب بخشنده دادستان عمومی و انقلاب ایلام، با بیان نگرانی های جدی از روند رو به افزایش آتش سوزی در جنگل ها و مراتع استان، اظهار داشت: تا این لحظه گزارش های رسمی و مستند درباره منشأ آتش سوزی ها، اعم از عمدی یا غیرعمدی  به دستگاه قضایی واصل نشده است، بی تردید کوتاهی در ارائه گزارش های دقیق و کارشناسی، مسئولیت قانونی به همراه خواهد داشت و متولیان باید در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگو باشند.

  وی با اشاره به اهمیت منابع طبیعی در معیشت، امنیت و آینده استان، افزود: هر آتش سوزی تنها نابودی چند هکتار مرتع نیست، بلکه ضربه ای به زیست بوم، ذخایر ژنتیکی و سرمایه اجتماعی استان است و دستگاه قضایی در برخورد با عاملان و مسببان این حوادث چه با انگیزه سودجویی و چه از روی غفلت به شدت برخورد خواهد کرد.

  دادستان ایلام همچنین از مردم خواست با حضور مسئولانه در کنار طبیعت، نسبت به شناسایی، معرفی و گزارش فوری عاملان آتش سوزی ها همکاری کنند.


برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب - آتش سوزی - جنگل ها و مراتع - عمومی و انقلاب - دادستان عمومی - دستگاه قضایی - دادستان
آخرین اخبار سرویس:

هشدار قاطع دادستان ایلام درخصوص آتش سوزی های جنگل ها و مراتع

هشدار قاطع دادستان ایلام درخصوص آتش سوزی های جنگل ها و مراتع