مطالب مرتبط:
از همنشینی با صبا تا آهنگسازی برای خوانندگان قدیمی؛ محمد حیدری؛ معمار ترانه هایی که هنوز در حافظه جمعی زنده اند
«نسل فردا»، از رادیو تهران
4 گزارشگر افتخاری در یک سال؛ باشگاه گزارشگران جوان رادیو نیرو می گیرد
لبخند سلامتی، هدیه دانش بومی در تولید رادیو دارو ها به بیماران
مروری بر برخی برنامه های رادیو فرهنگ و صبا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 شهریور 1404 ساعت 18:102025-08-26فرهنگي

آهنگسازی ارکستر رادیو در 16 سالگی؛ یانی چطور سراغ شهرداد روحانی رفت؟


شهرداد روحانی در تازه ترین قسمت برنامه «اکنون»، از مسیر ورودش به موسیقی و تجربه همکاری با یانی گفت که چطور او را پیدا کرده است و دلیل جدایی از ارکستر او بعد از 3 سال همکاری را فاش کرد.

- آهنگسازی ارکستر رادیو در 16 سالگی؛ یانی چطور سراغ شهرداد روحانی رفت؟ شهرداد روحانی در تازه ترین قسمت برنامه اکنون ، از مسیر ورودش به موسیقی و تجربه همکاری با یانی گفت که چطور او را پیدا کرده است و دلیل جدایی از ارکستر او بعد از 3 سال همکاری را فاش کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، شهرداد روحانی آهنگساز و رهبر ارکستر در ابتدای گفتگو با سروش صحت در برنامه اکنون با اشاره به پیشینه خانوادگی خود اظهار کرد: پدرم علاقه فراوانی به موسیقی داشت و همین علاقه موجب شد که همه فرزندان به سمت موسیقی بروند.

سه برادر من پیانو را انتخاب کردند، اما به دلیل علاقه پدرم من ویولن را برگزیدم.

کار با ویولن دشوارتر از پیانو است.

اولین تجربه آهنگسازی برای ارکستر رادیو در 16 سالگی وی درباره اولین تجربه آهنگسازی خود نیز بیان کرد: 16 ساله بودم که قطعه ای برای ارکستر رادیو نوشتم.

آن اثر به رهبری آقای مرتضی حنانه اجرا و از رادیو پخش شد.

خاطره شنیدن آن قطعه در کنار خانواده ام یکی از به یادماندنی ترین لحظات زندگی من است و پس از آن بود که فهمیدم آهنگسازی مسیری است که می خواهم ادامه دهم.


برچسب ها: شهرداد روحانی - روحانی - موسیقی - همکاری - آهنگساز - برنامه - آهنگسازی
آخرین اخبار سرویس:

آهنگسازی ارکستر رادیو در 16 سالگی؛ یانی چطور سراغ شهرداد روحانی رفت؟

آهنگسازی ارکستر رادیو در 16 سالگی؛ یانی چطور سراغ شهرداد روحانی رفت؟