مطالب مرتبط:
طرح ملی هوش مصنوعی در انتظار تایید نهایی برای رای گیری جزییات در مجلس
طرح ملی هوش مصنوعی در انتظار تایید نهایی برای رای گیری جزییات در مجلس
مهاجرانی: آموزش هوش مصنوعی به دانش آموزان/صدور گواهینامه موتور برای بانوان منع قانونی ندارد
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راه دانشگاه فرهنگیان است
آغاز اجرای طرح ملی «توانا» در کهگیلویه و بویراحمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 شهریور 1404 ساعت 07:452025-09-03اجتماعي

اجرای طرح تحول در آموزش با بهره گیری از هوش مصنوعی


معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش از تغییر روش های سنتی تدریس با استفاده از هوش مصنوعی برای ارتقای یادگیری از اول مهر در مدارس کشور خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رضوان حکیم زاده با اشاره به آغاز طرح توانا در استان گفت: هدف اصلی این برنامه، ارتقای کیفیت مدارس دولتی و ایجاد تحول در روش های آموزش و یادگیری است.

وی از توجه ویژه به آموزش مهارت های برنامه نویسی و سواد دیجیتال از پیش دبستانی تا پایان دبیرستان افزود: سال گذشته بیش از یک میلیون و 8 هزار دانش آموز و 30 هزار معلم ابتدایی تحت پوشش برنامه های مرتبط با سواد دیجیتال و مهارت های نوین قرار گرفتند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اکنون نیز کاربست هوش مصنوعی و فناوری های جدید به عنوان یکی از محور های اصلی توانمندسازی معلمان در بسته توانا دنبال می شود.

  معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه تحولی دولت چهاردهم خاطرنشان کرد: روش های تدریس باید از شیوه های سنتی و منفعل به سمت روش های فعال، کار گروهی و مشارکتی تغییر یابد.

  حکیم زاده تصریح کرد: در این رویکرد جدید، به جای تکیه بر حافظه محوری، فرصت پرورش مهارت های زندگی، تقویت تفکر، خلاقیت و نشاط دانش آموزان فراهم می شو


برچسب ها: معاون آموزش ابتدایی - آموزش - وزیر آموزش و پرورش - هوش مصنوعی - آموزش و پرورش - ابتدایی - معاون آموزش
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح تحول در آموزش با بهره گیری از هوش مصنوعی

اجرای طرح تحول در آموزش با بهره گیری از هوش مصنوعی