مطالب مرتبط:
پیشرفت 60 درصدی طرح مرمت ایلراه کیارس_لالی
کاهش ترافیک در نقاط پرتردد اهواز با اجرای طرح های مختلف
تحقق 77 درصدی طرح های رفع ضعف ولتاژ در زنجان
چرا گل محمدی به اهواز برگشت؟
جدول قطعی برق خوزستان و اهواز برای فردا شنبه 22 شهریور 1404 منتشر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 شهریور 1404 ساعت 11:552025-09-13اجتماعي

پیشرفت فیزیکی 85 درصدی طرح بهسازی پل راهنمایی و رانندگی اهواز


معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز گفت: طرح بهسازی پل راهنمایی و رانندگی پیشرفت فیزیکی 85 درصدی دارد و تا پایان شهریورماه به بهره برداری خواهد رسید.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مهدی مرادحسینی اظهار کرد: پل راهنمایی و رانندگی که دو منطقه 4 و 6 اهواز را به هم متصل می کند و از نظر ترافیکی اهمیت زیادی دارد، یکی از پل هایی است که به تعریض و بهسازی نیاز داشت، بنابراین طرح بهسازی پل راهنمایی در دستور کار قرار گرفت و اکنون پیشرفت فیزیکی این طرح 85 درصد است.

وی افزود: اقدامات این طرح شامل عایق بندی عرشه، ساخت هندریل ها، ساخت پایه های روشنایی، اجرای شناژ هندریل و پایه های روشنایی و پیاده روسازی به صورت همزمان در حال اجرا هستند.

مرادحسینی ادامه داد: عایق بندی عرشه، قیرپاشی و آسفالت باند تعریضی، جدول گذاری ضلع جنوبی و اجرای پوشش سنگی شیروانی های خاکی نیز انجام خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز تاکید کرد: با اجرای دیگر اقدامات، این طرح تا پایان شهریور 1404 تکمیل می شود و به بهره برداری خواهد رسید.


برچسب ها: راهنمایی و رانندگی - پیشرفت فیزیکی - راهنمایی - بهسازی - رانندگی - پیشرفت - فیزیکی
آخرین اخبار سرویس:

پیشرفت فیزیکی 85 درصدی طرح بهسازی پل راهنمایی و رانندگی اهواز

پیشرفت فیزیکی 85 درصدی طرح بهسازی پل راهنمایی و رانندگی اهواز