مطالب مرتبط:
560 هزار نفر در کنکور 1404 انتخاب رشته کردند؛ اعلام نتایج در نیمه مهر
560 هزار نفر در کنکور 1404 انتخاب رشته کردند؛ اعلام نتایج در نیمه مهر |
بیش از 560 هزار نفر در کنکور 1404 انتخاب رشته کردند
از دیپلماسی علمی ایران با ارمنستان تا پایان مهلت انتخاب رشته کنکور 1404
انتخاب رشته 560 هزار نفر در کنکور؛ نتایج چه زمانی مشخص می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 شهریور 1404 ساعت 11:102025-09-12دانش

560 هزار نفر در کنکور 1404 انتخاب رشته کردند


از جمع یک میلیون و 52 هزار نفر شرکت کننده در آزمون سراسری سال 1404، تعداد 901 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که از این میان 560 هزار نفر انتخاب رشته کردند.

-   به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت : براساس آمار شرکت کنندگان در دو نوبت اردیبهشت و تیرماه در مجموع تعداد یک میلیون و 52 هزار و 301 نفر در آزمون سراسری سال 1404 شرکت کرده اند که از این تعداد 901 هزار و 801 نفر در آزمون سراسری سال 1404 مجاز به انتخاب رشته شدند.

کریمیان یادآور شد: در مجموع بیش از 560 هزار نفر برای آزمون سراسری سال 1404 انتخاب رشته کرده اند که به این آمار افرادی که فقط برای کدرشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته کرده اند نیز اضافه می شود.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: متقاضیانی که مایل به انتخاب کدرشته محل های پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی یا رشته های بدون آزمون هستند تا دوشنبه 24 شهریورماه فرصت دارند ضمن ثبت نام، کدرشته محل های انتخابی خود را حداکثر تا 150 رشته محل در فرم انتخاب رشته تکمیل کنند.

علیرضا کریمیان گفت: نتایج اولیه به صورت خام یک بار در خرداد و یک بار در مردادماه برای داوطلبان اعلام شد.


برچسب ها: انتخاب رشته - آزمون سراسری - انتخاب - سازمان سنجش آموزش کشور - رشته - روابط عمومی سازمان - سازمان سنجش آموزش
آخرین اخبار سرویس:

560 هزار نفر در کنکور 1404 انتخاب رشته کردند

560 هزار نفر در کنکور 1404 انتخاب رشته کردند