مطالب مرتبط:
دستگیری کلاهبردار حرفه ای شرکت هرمی توسط پلیس آگاهی در یاسوج
شکارچی حرفه ای گرفتار پلیس شد
شکارچی حرفه ای گرفتار پلیس شد
شکارچی حرفه ای گرفتار پلیس شد
تاکید استاندار کرمان بر پیگیری راهبرد های سرمایه گذاری از طریق آموزش های فنی و حرفه ای
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1404 ساعت 08:552025-09-22حوادث

کلاهبردار حرفه ای گرفتار در دام قانون


کلاهبردار حرفه ای که 443 میلیارد ریال از شرکت بیمه در کردستان به شیوه های مختلف برداشت کرده، به دام قانون افتاد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، فرمانده انتظامی استان کردستان از دستگیری عامل کلاهبرداری 443 میلیارد ریالی در کردستان خبر داد و گفت: متهم با شیوه های متقلبانه این مبلغ را از حساب پشتیبان یکی از شرکت های بیمه ای برداشت کرده بود.

سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی استان کردستان افزود: برابر ارجاع یک فقره پرونده قضایی با موضوع کلاهبرداری از یکی از شرکت های بیمه ای کشور، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی کردستان قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی های ماموران مشخص شد، متهم با اقدامات متقلبانه مبلغ 443 میلیارد ریال از حساب پشتیبان شرکت بیمه برداشت کرده که بلافاصله اقدامات تخصصی در این خصوص آغاز و سرنخ های موجود مورد رصد قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه کارآگاهان با اشراف اطلاعاتی گسترده در کمترین زمان موفق به شناسایی و دستگیری عامل کلاهبرداری شدند، خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات پلیسی به بزه انتسابی اعتراف کرده و با تشکیل پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.


برچسب ها: فرمانده انتظامی - کردستان - فرمانده انتظامی استان - کلاهبردار - استان کردستان - شرکت های بیمه - انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبردار حرفه ای گرفتار در دام قانون

کلاهبردار حرفه ای گرفتار در دام قانون