مطالب مرتبط:
تصادف مرگبار تریلی با ساینا؛ 4 کشته
ببینید؛ وزیر بهداشت روسیه جان مسافر را در پرواز نجات داد
پسر 18 ساله تویسرکانی فرشته نجات 3 بیمار شد / مهدی گوگردی با مرگش زندگی بخشید
ویدیو| هر سال به جوان ها بازی دادم، امسال نوبت پسرمه/ پسرم سرباز بوده و فقط کنار من عکس انداخته!
پسر 18 ساله تویسرکانی فرشته نجات 3 بیمار شد / مهدی گوگردی با مرگش زندگی بخشید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 12:402025-09-16حوادث

تصادف مرگبار جوان 18 سال تویسرکانی جان 3 نفر را نجات داد


پزشکان تمام تلاش خود را برای نجات جان این پسر جوان انجام دادند، اما متأسفانه وضعیت او به مرور بحرانی تر شد و پس از چند روز، مرگ مغزی وی توسط تیم درمانی تأیید شد.

- پزشکان تمام تلاش خود را برای نجات جان این پسر جوان انجام دادند، اما متأسفانه وضعیت او به مرور بحرانی تر شد و پس از چند روز، مرگ مغزی وی توسط تیم درمانی تأیید شد.

در این شرایط، تیم پزشکی با خانواده وی به گفت وگو نشستند و از آنان خواستند تا برای اهدای عضو مهدی تصمیم گیری کنند.

روند اهدای عضو در این استان طی ماه های اخیر رو به افزایش بوده است.

از آغاز سال جاری تاکنون، 13 مورد اهدای عضو ثبت شده است.

در تازه ترین مورد، تاریخ 15 مرداد امسال مهدی گوگردی، جوان 18 ساله اهل روستای وردآورد علیا از توابع تویسرکان، در حادثه ای دلخراش با خودروی پژو برخورد کرد.

این حادثه، زمانی که او سوار بر موتور بود، در یکی از جاده های روستایی رخ داد و به دنبال آن وی توسط تیم های امدادی به بیمارستان منتقل شد.

تلاش پزشکان و تصمیم سخت خانواده به گزارش رکنا، پزشکان تمام تلاش خود را برای نجات جان این پسر جوان انجام دادند، اما متأسفانه وضعیت او به مرور بحرانی تر شد و پس از چند روز، مرگ مغزی وی توسط تیم درمانی تأیید شد.


برچسب ها: اهدای عضو - جوان - مرگ مغزی - اهدای - پزشکان - روستای - درمانی
آخرین اخبار سرویس:

تصادف مرگبار جوان 18 سال تویسرکانی جان 3 نفر را نجات داد

تصادف مرگبار جوان 18 سال تویسرکانی جان 3 نفر را نجات داد