مطالب مرتبط:
سومین یادواره شهدای مدافع حرم و گرامیداشت شهدای اقتدار در نوق برگزار می شود+پوستر
یادواره شهدای دهه هشتادی در یزد برگزار می شود
بیرانشهر میزبان یادواره شهدای دانش آموز جنگ 12روزه می شود
جدول قطعی برق تهران امروز سه شنبه 25 شهریور 1404
ببینید | بازداشت عامل ضرب وشتم بانوان در باقرشهر تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 17:252025-09-16سياسي

یادواره شهدای مسجدالمتقین تهران


یادواره شهدای پایگاه مقاومت بسیج مسجدالمتقین تهران و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ دوازده روزه 27 شهریور برگزار می شود.

- یادواره شهدای پایگاه مقاومت بسیج مسجدالمتقین تهران و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ دوازده روزه 27 شهریور برگزار می شود.

به گزارش خبرگزای صداوسیما ؛ یادواره شهدای پایگاه مقاومت بسیج مسجدالمتقین تهران و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ دوازده روزه 27 شهریور برگزار می شود.

این مراسم پنج شنبه 27 شهریور از ساعت 16 با روایتگری امیر سرتیپ غلامحسین دربندی از همرزمان شهید صیاد شیرازی، در مدرسه بعثت، واقع در خیابان شریعتی، تقاطع پل صدر خیابان الهیه برگزار خواهد شد.

در این مراسم خانواده شهید طهرانچی از دانشمندان هسته ای کشور و پاسدار شهید مهدی شعبانی حضور خواهند داشت.

مهدی شعبانی، تنها پسر خانواده و متولد 21 آبان 1380، در حمله رژیم صهیونیستی به پادگان محل خدمت خود در منطقه ملارد، به شهادت رسید.

این شهید گرانقدر از پاسداران جوان انقلاب اسلامی و از حافظان و قاریان قرآن کریم بود که علاوه بر فعالیت های قرآنی، خادم چایخانه آستان مقدس امام رضا (ع) نیز به شمار می رفت.

مهدی شعبانی با روحیه ای مؤمنانه و انقلابی، در تمامی عرصه ها از خدمت در لباس مقدس سپاه پاسداران گرفته تا فعالیت های مذهبی و مردمی، حضوری فعال و اثرگذار


برچسب ها: پایگاه مقاومت - شهدای - مقاومت بسیج - یادواره - گرامیداشت - برگزار - شهریور
آخرین اخبار سرویس:

یادواره شهدای مسجدالمتقین تهران

یادواره شهدای مسجدالمتقین تهران