مطالب مرتبط:
پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (25 شهریور 1404)
جان بخشی نوجوان مرگ مغزی به 5 بیمار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
5 محوری که دانشگاه ها باید براساس دستورالعمل وزیر علوم به آن توجه کنند
مهاجرت 100 نفر اول کنکور در رشته های علوم پزشکی از کشور
عاقبت شوم رابطه شیطانی استاد دانشگاه با زن متاهل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 11:102025-09-16پزشكي

انجام عمل موفق پیوند قلب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد


یکصد و سی و پنجمین عمل پیوند قلب با موفقیت بر روی یک بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در بیمارستان امام رضا (ع) انجام شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این عمل بر روی یک آقای 48 ساله ساکن تربت حیدریه، مبتلا به نارسایی قلبی با موفقیت انجام و قلب این بیمار از اهدا کننده نوجوان 16 ساله به این بیمار پیوند شد.

  دکتر محمد عباسی حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و افزود: این بیمار هم اینک در بخش مراقبت های ویژه، آی سی یو قلب باز دوران نقاهت را طی می کند.

  عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پیوند قلب یک کار تیمی است و گروه های متعددی در آن دخیل هستند، تاکید کرد: استمرار کار گروهی نشان دهنده سازمان دهی مناسب در این گونه اعمال جراحی است و چه بسا که گروه های مختلفی برای انجام چنین عمل هایی اقدام می کنند که به علت نداشتن زیر ساخت های مناسب و هماهنگی کار تیمی خیلی سریع متوقف می شوند.

  دکتر عباسی تصریح کرد: تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مشارکت همکاران جوان دانشمند، متعهد، علاقمند و دلسوز به بیمار تشکیل شده است که هر چه از شروع فعالیت تیم می گذرد هماهنگی آن بارزتر و نتایج آن نیز بسیار مطلوب تر می شود.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی مشهد - دانشگاه علوم پزشکی - علوم پزشکی مشهد - دانشگاه علوم - پیوند قلب - بیمار - علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

انجام عمل موفق پیوند قلب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

انجام عمل موفق پیوند قلب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد