مطالب مرتبط:
آمادگی دانشگاه های آذربایجان شرقی برای احداث نیروگاه خورشیدی
کلنگ زنی نیروگاه خورشیدی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
آغاز عملیات اجرایی بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی شرق کشور با سرمایه گذاری گروه صنعتی گلرنگ
پروژه 7 مگاواتی نیروگاه خورشیدی در مجاورت بزرگترین نیروگاه حرارتی کشور به بهره برداری می رسد
استاندار: آذربایجان شرقی پیشگام توسعه انرژی های تجدیدپذیر در کشور است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 شهریور 1404 ساعت 20:552025-09-13سياسي

متفکرآزاد: آذربایجان از بهترین نقاط کشور برای نیروگاه خورشیدی است


نماینده مردم تبریز در مجلس گزارش های پیشین مبنی بر نامناسب بودن تابش خورشید در آذربایجان را نادرست خواند و این استان را از بهترین نقاط کشور برای احداث نیروگاه خورشیدی معرفی کرد.

- تبریز- نماینده مردم تبریز در مجلس گزارش های پیشین مبنی بر نامناسب بودن تابش خورشید در آذربایجان را نادرست خواند و این استان را از بهترین نقاط کشور برای احداث نیروگاه خورشیدی معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، روح الله متفکر آزاد نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بعدازظهر شنبه در آیین کلنگ زنی پروژه 96 مگاواتی نیروگاه خورشیدی دانشگاه شهید مدنی، بر اهتمام به انرژی های تجدیدپذیر تأکید کرد و گفت: از قبل گفته می شد که آذربایجان تابش خورشیدش به درد نیروگاه خورشیدی نمی خورد؛ این گزارش کاملاً غلط و نادرست بود.

وی با اشاره به اینکه این ادعا بعدها اثبات شده که صحت ندارد، افزود: اتفاقاً به دلیل دمای هوا و زاویه تابش، آذربایجان جزو بهترین نقاط کشور برای تولید انرژی خورشیدی است.

تقدیر از مسئولین و تلاش برای توسعه منطقه متفکر آزاد از استاندار آذربایجان شرقی بابت اهتمام ویژه ایشان به پروژه های ارزشمند تجدیدپذیر قدردانی نمود.

وی با اشاره به حضور خود در کمیسیون انرژی مجلس، آمادگی برای حمایت از توسعه انرژی های تجدیدپذیر را اعلام کرد.


برچسب ها: نیروگاه خورشیدی - نماینده مردم تبریز - خورشید - آذربایجان - خورشیدی - نیروگاه - نماینده مردم
آخرین اخبار سرویس:

متفکرآزاد: آذربایجان از بهترین نقاط کشور برای نیروگاه خورشیدی است

متفکرآزاد: آذربایجان از بهترین نقاط کشور برای نیروگاه خورشیدی است