مطالب مرتبط:
واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی
شرکت 57 لرستانی در مرحله کشوری مسابقات قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش
واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی
وزیر آموزش و پرورش: برگزاری المپیادهای مدرسه ای راهی برای کشف استعدادهای ورزشی است
واریزی سنگین برای معلمان | آموزش و پرورش حساب فرهنگیان را شارژ کرد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 شهریور 1404 ساعت 12:102025-09-06اجتماعي

آمادگی آموزش و پرورش برای توزیع کتاب های درسی


مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: با هماهنگی مدیران مدارس از همین امروز می توان کتاب های درسی را توزیع کرد.

- مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: با هماهنگی مدیران مدارس از همین امروز می توان کتاب های درسی را توزیع کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ مجید پارسا در حاشیه مانور بازگشایی مدارس شهر تهران در منطقه 4 گفت: بجز در برخی دروس مدارس فنی و حرفه ای, کسری کتاب درسی نداریم و دانش آموزان می توانند با هماهنگی مدیران مدارس کتاب های درسی را تحویل بگیرند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه از حدود 500 مدرسه بازدید شده است، گفت: در مهر امسال با اضافه شدن 22 مدرسه و حدود 315 کلاس درس جدید مراکز آموزشی ما به 2 هزار و 672 مرکز خواهد رسید.

پارسا گفت: میانگین تراکم دانش آموزان عدد 33 است و میانگین تراکم دانش آموزی کشور حدود 26 دانش آموز است.

مجید پارسا گفت: در شهر تهران یک میلیون و 280 هزار دانش آموز و حدود 54 هزار معلم در سال گذشته داشتیم و در سال جدید هیچ کلاسی بدون معلم نخواهیم داشت.


برچسب ها: آموزش و پرورش شهر تهران - مدیرکل آموزش و پرورش - کتاب های درسی - آموزش و پرورش - شهر تهران - مدیران مدارس - دانش آموز
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی آموزش و پرورش برای توزیع کتاب های درسی

آمادگی آموزش و پرورش برای توزیع کتاب های درسی