مطالب مرتبط:
پروژه های عمرانی لرستان با تصمیمات شورای فنی دنبال می شوند
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
توانمندسازی کارجویان؛ اولویت استان فارس برای ایجاد اشتغال
اجرای برنامه های توسعه ای و مقابله با چالش های حقوقی و امنیتی در اولویت دولت است
پرورش نسلی خلاق و توانمند در اولویت برنامه های ایمپاسکو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 22:202025-09-16اقتصادي

واگذاری 10 همت پروژه پیشران و اولویت دار آبفای لرستان به پیمانکار


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: در مجموع 10 همت پروژه پیشران و اولویت دار آبفای لرستان به پیمانکار واگذار شده است.

-  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به اجرای پروژه های پیشران و اولویت دار در شرکت آبفای لرستان گفت: طرح های تصفیه فاضلاب شهر های دورود، ازنا، کوهدشت، نورآباد و الشتر با اعتبار 2 هزار و 400 میلیارد تومان به پیمانکار واگذار شده است.

 نور الدین نوریزدان با اشاره به واگذاری طرح ارتقا تصفیه خانه فاضلاب شهرستان پلدختر افزود: این طرح ها 2 تا 3 آینده به بهره برداری خواهند رسید.

 وی گفت: فاز دوم تصفیه خانه آب خرم آباد نیز با اعتبار 3 هزار میلیارد تومان مهر امسال به پیمانکار واگذار خواهد شد.

  به گفته پروژه پیشران و اولویت دار آبفای لرستان در مجموع 10 همت پروژه پیشران و اولویت دار آبفای لرستان به پیمانکار واگذار شده است.


برچسب ها: لرستان - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب - آب و فاضلاب لرستان - پیمانکار - اولویت - واگذار - شرکت آب و فاضلاب
آخرین اخبار سرویس:

واگذاری 10 همت پروژه پیشران و اولویت دار آبفای لرستان به پیمانکار

واگذاری 10 همت پروژه پیشران و اولویت دار آبفای لرستان به پیمانکار