مطالب مرتبط:
بقایی: سازمان ملل و جامعه جهانی برای توقف جنایات در غزه کوتاهی کرده است
واکنش جدید ظریف به مکانیسم ماشه/روایت نامه به دبیرکل سازمان ملل و اعلام آمادگی ایران برای احیا برجام در سال 1400
روایت ظریف از نامه نگاری با دبیرکل سازمان ملل درباره اسنپ بک
دیدار دبیرکل سازمان ملل متحد با رییس جمهور
دیدار دبیرکل سازمان ملل متحد با پزشکیان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 شهریور 1404 ساعت 11:152025-09-02بين الملل

بقایی: سازمان ملل در غزه کوتاهی کرد


متاسفانه سازمان ملل و جامعه جهانی به خاطر تداوم حمایت های آمریکا از جنایت ها در غزه از انجام هرگونه اقدام موثر در راستای توقف این جنایت ها و اجرای عدالت کوتاهی کرده است.

- اسماعیل بقایی در ابتدای نشست امروز (سه شنبه) خود به شهادت رسیدن نخست وزیر  یمن و تعداد از وزرای این کشور توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: این اقدام تروریستی نقض حقوق بین الملل و اصول حقوق بشر دوستانه است و ما در این ارتباط با مردم یمن ابراز همدردی می کنیم.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی همچنین با اشاره به ادامه جنایت های رژیم صهیونیستی در غزه گفت: متاسفانه سازمان ملل و جامعه جهانی به خاطر تداوم حمایت های آمریکا از این جنایت ها از انجام هرگونه اقدام موثر در راستای توقف این جنایت ها و اجرای عدالت کوتاهی کرده است.

بقایی با اشاره به شرکت رییس جمهور در نشست سران شانگهای در چین گفت: برنامه رییس جمهور در جریان سفر به چین تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

این خبر تکمیل می شود.

 


برچسب ها: سازمان ملل - رژیم صهیونیستی - جنایت - رییس جمهور - صهیونیستی - سازمان - نقض حقوق بین الملل
آخرین اخبار سرویس:

بقایی: سازمان ملل در غزه کوتاهی کرد

بقایی: سازمان ملل در غزه کوتاهی کرد