مطالب مرتبط:
پیش بینی بارش باران و هوای خنک در اردبیل تا پایان هفته
هواشناسی تهران خبر داد: برای بارش باران آماده باشید
هواشناسی تهران خبر داد: برای بارش باران آماده باشید
هواشناسی تهران خبر داد: بارش باران در راه است
بارش 94 میلی متری باران در بندر انزلی + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 08:402025-09-16اجتماعي

بارش 80 میلیمتری باران در سال جاری کرمان


به گفته مدیرکل آب منطقه ای استان کرمان در سال جاری تا کنون 80 میلیمتر بارندگی داشته ایم که 20 درصد این بارش در بالا دست سد ها بوده است.

- به گفته مدیرکل آب منطقه ای استان کرمان در سال جاری تا کنون 80 میلیمتر بارندگی داشته ایم که 20 درصد این بارش در بالا دست سد ها بوده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ،آقای علیدادی سلیمانی مدیر کل آب منطقه ای استان در بازدید از سد بافت گفت :متوسط بارش کرمان 50درصد کل کشور است و در سال جاری تا کنون تنها 80 میلیمتر بارندگی داشتیم که تنها 20 درصد این بارش در بالا دست سد ها بوده است .

وی با اشاره به گذر از پیک تابستانه در آب شُرب گفت: امیدواریم در زمستان روان آب های خوبی داشته باشیم تا سد ها تا حد مناسبی آب گیری شوند .

وی حجم کلی سد های استان را 580 میلیون متر مکعب دانست وافزود : تنها 19 درصد از ظرفیت آنها معادل 120 میلیون متر مکعب افزایش دارند و در مجموع 20 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته ایم .

علیدادی سلیمانی حجم فعلی آب سد بافت را نیز شش ونیم میلیون متر مکعب اعلام وکرد و گفت: در صورت رسیدن حجم آب در پاییز و زمستان به 10 میلیون متر مکعب ، برای سال آینده مشکل آبی در بافت و رابر نخواهیم داشت .


برچسب ها: آب منطقه ای - کرمان - درصد - آب منطقه - بارندگی - استان کرمان - بارش
آخرین اخبار سرویس:

بارش 80 میلیمتری باران در سال جاری کرمان

بارش 80 میلیمتری باران در سال جاری کرمان