مطالب مرتبط:
درخواست گروسی از ایران/ هیچ اطلاعاتی در مورد ذخایر اورانیوم دریافت نکرده ایم
روایت ظریف از انتقام ایران از آمریکا
از اجماع جهانی 1399 علیه ترامپ تا انزوای ایران 1404 | چرا کار دوباره به کاغذپاره های احمدی نژاد کشید و چرا این بار وضع بدتر است؟
چگونه جنگ سرد ساختار اطلاعاتی هند را شکل داد؟
انتقاد حسن روحانی به دستگاه های اطلاعاتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 شهریور 1404 ساعت 22:102025-09-03بين الملل

روایت افسر اطلاعاتی بریتانیا از خواسته های ترامپ از ایران


آلستیر کروک، دیپلمات سابق بریتانیایی و افسر پیشین ام آی سیکس، در تحلیل خود از سیاست های ترامپ گفت: «ترامپ برجام را ترک کرد و خواسته های غیرممکنی از ایران داشت.

- آلستیر کروک، دیپلمات سابق بریتانیایی و افسر پیشین ام آی سیکس، در تحلیل خود از سیاست های ترامپ گفت: ترامپ برجام را ترک کرد و خواسته های غیرممکنی از ایران داشت.

او نه تنها می خواست توافق هسته ای شامل برنامه موشکی ایران شود، بلکه خواستار خلع سلاح ایران و پایان تمام حمایت های این کشور از گروه هایی مانند طالبان، حوثی ها و حزب الله بود.

ترامپ همچنین دستور ترور قاسم سلیمانی را داد، کسی که در سفر دیپلماتیک به عراق بود و به عنوان مهمان رسمی نخست وزیر عراق وارد بغداد شد.

او به شدت از این اقدام افتخار می کند.

آنچه ترامپ از ایران خواسته، اساساً تسلیم شدن حاکمیت این کشور است.

او از ایران خواسته که برنامه هسته ای خود را که طبق ارزیابی های جامعه اطلاعاتی ایالات متحده غیر فعال است، از بین ببرد و برخی از موشک های برد بلند خود را نابود کند، در حالی که ایران با دشمنی در همسایگی خود مواجه است که سلاح های هسته ای و موشک های برد بلند آمریکایی دارد.

روایت کامل این چهره اطلاعاتی بریتانیا را می بینید و می شنوید.


برچسب ها: ترامپ - ایران - ترامپ از ایران - بریتانیا - دیپلمات - برنامه موشکی ایران - ترور قاسم سلیمانی
آخرین اخبار سرویس:

روایت افسر اطلاعاتی بریتانیا از خواسته های ترامپ از ایران

روایت افسر اطلاعاتی بریتانیا از خواسته های ترامپ از ایران