مطالب مرتبط:
سفر معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم به آذربایجان غربی
ادای احترام معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم به مقام شامخ شهدا در ارومیه 
956 خانوار سال گذشته از چرخه حمایت کمیته امداد خارج شدند/ تمرکز بر اشتغال پایدار و بهبود معیشت
افتتاح 18 طرح گردشگری در گیلان؛ گامی در تحقق اشتغال زایی پایدار
دهیاری ها برای مدیریت مناطق روستایی بسیار مؤثراند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 شهریور 1404 ساعت 08:552025-08-26سياسي

به دنبال ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و روستایی هستیم


معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم در سفر به ارومیه گفت:یکی از اهداف ویژه دولت ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و محروم است.

- معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم در سفر به ارومیه گفت:یکی از اهداف ویژه دولت ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و محروم است.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ عبدالکریم حسین زاده معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور صبح امروز در بدو ورود به فرودگاه ارومیه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت:در این سفر که به مناسبت هفته دولت انجام شده، چندین پروژه عمرانی، زیرساختی، صنعتی و گردشگری آذربایجان غربی را افتتاح خواهد شد.

معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به پایین بودن درصد بهره مندی مردم استان در برخی شاخص ها، افزود: این شاخص ها در قالب یک برنامه ریزی سه ساله و با برش های یک ساله ارتقاء خواهد یافت.

  وی ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و کم برخوردار را از دیگر اولویت های دولت دانست و تأکید کرد: ظرفیت های این معاونت چه در حوزه تسهیلات و چه در اعتبارات توانمندسازی، به طور ویژه در آذربایجان غربی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.


برچسب ها: معاون رییس جمهور - مناطق محروم - توسعه روستایی - روستایی - رییس جمهور - اشتغال پایدار - مناطق
آخرین اخبار سرویس:

به دنبال ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و روستایی هستیم

به دنبال ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و روستایی هستیم