مطالب مرتبط:
کارگروه ساماندهی مد و لباس برای انجام وظایف جدید تقویت می شود
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در آیین افتتاح هنرستان فولاد هرمزگان مطرح کرد: تقویت زیرساخت های آموزشی و مهارتی استان با بهره برداری از هنرستان فولاد هرمزگان
ضرورت تقویت همکاری سازمان های مردم نهاد با دانشگاه لرستان
بومی سازی موفق تقویت کننده داخلی اینترکام در پتروشیمی اروند
آموزش و پرورش نیازمند تقویت باورهای دینی و حمایت همه جانبه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 شهریور 1404 ساعت 17:102025-09-21دانش

تقویت کارگروه ساماندهی مد و لباس برای انجام وظایف جدید


با ابلاغ رییس جمهور و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، وظایف مربوط به بنیاد ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی به کارگروه ساماندهی مد و لباس سپرده شده است.

- با ابلاغ رییس جمهور و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، وظایف مربوط به بنیاد ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی به کارگروه ساماندهی مد و لباس سپرده شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ رییس جمهور، وظایف مرتبط با بنیاد ملی سبک پوشش ایرانی ـ اسلامی به کارگروه ساماندهی مد و لباس منتقل شد.

در گفت وگوی زیر، قادر آشنا، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور جزییات این تصمیم، دلایل توقف تأسیس بنیاد و برنامه های آتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را تشریح می کند.

سؤال: سیاست کلی دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در موضوع تأسیس یا ادغام نهاد های فرهنگی چیست؟ آشنا: سیاست دولت و شخص رییس جمهور و همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که نهاد ها و سازمان هایی که مأموریت مشابه دارند یا همپوشانی دارند، ادغام شوند و از تأسیس مؤسسات جدید جلوگیری شود.

بر همین اساس در پایان سال 1403 فعالیت بنیاد ملی مدل لباس و سبک زندگی متوقف شد، چرا که کارگروه ساماندهی مد و لباس ـ مصوب مجلس شورای اسلامی در سال 1385 ـ همین وظایف را بر عهده داشت.


برچسب ها: کارگروه ساماندهی مد و لباس - شورای عالی انقلاب فرهنگی - شورای عالی انقلاب - وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - رییس جمهور - انقلاب فرهنگی - فرهنگ و ارشاد اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

تقویت کارگروه ساماندهی مد و لباس برای انجام وظایف جدید

تقویت کارگروه ساماندهی مد و لباس برای انجام وظایف جدید