مطالب مرتبط:
نواخته شدن زنگ جوانه ها با حضور دانش آموزان پایه هفتم در کیش
گزارش تصویری | جشن ورود دانش آموزان پایه هفتم به دوره اول متوسطه
کابوس روز اول مدرسه؛ چه کسی مسئول دلهره دانش آموزان است؟
توزیع 140 بسته نوشت افزار به دانش آموزان در همدان
5700 واحد آموزشی آماده استقبال از دانش آموزان در ماه مهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1404 ساعت 09:402025-09-22اجتماعي

تاکید شهردار یاسوج برای ثبت نام دانش آموزان در سامانه سپند


شهردار یاسوج از راه اندازی سامانه «سپند» جهت تأمین سرویس حمل ونقل دانش آموزان خبر داد و گفت: این سامانه برای ثبت نام دانش آموزان فعال است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، کیوان آشنا گفت: اهمیت آموزش و پرورش در هر جامعه ای، نشانه بلوغ و توسعه آن جامعه است و از همین رو همکاری و کمک به آموزش و پرورش وظیفه همه ما و همه دستگاه های اداری و خدماتی است.

وی افزود: همواره و به ویژه در ایام بازگشایی مدارس در کنار آموزش و پرورش هستیم و در سال جاری نیز همین رویه را در دستور کار قرار داریم.

شهردار یاسوج گفت: تأمین سرویس مدارس و کمک به مدیریت ترافیک یکی از موضوعاتی دانست که شهرداری یاسوج در آن مشارکت کرده و تاکنون چندین شرکت حمل ونقل با محوریت سرویس مدارس را در سامانه های مربوطه ثبت نام کرده و بعد از تاییدیه و رعایت استاندارد های لازم به شش شرکت حمل ونقل پروانه فعالیت دادیم.

وی تصریح کرد: استقبال اولیای دانش آموزان در این برنامه ضروری است، اما تاکنون این استقبال نبوده و عمده افراد به صورت خودسر و آزاد نسبت به تأمین سرویس مدارس اقدام می کنند.

آشنا با بیان اینکه سامانه های حمل ونقل شهرداری تحت عنوان سامانه سپند برای ثبت نام دانش آموزان همچنان باز است، خاطرنشان کرد: تاکنون فقط هزار و 330 نفر در این سامانه ثبت نام کردند، ا


برچسب ها: آموزش و پرورش - ثبت نام دانش آموزان - شهردار یاسوج - دانش آموزان - سامانه - شهردار - حمل ونقل
آخرین اخبار سرویس:

تاکید شهردار یاسوج برای ثبت نام دانش آموزان در سامانه سپند

تاکید شهردار یاسوج برای ثبت نام دانش آموزان در سامانه سپند