مطالب مرتبط:
آمادگی قشم برای سال تحصیلی جدید؛ توسعه زیرساخت ها و استقبال از 29 هزار دانش آموز
آغاز سال تحصیلی با»هدیه های مهرورزی»؛ توزیع هزار بسته نوشت افزار بین دانش آموزان کم برخوردار آبادان و خرمشهر
آغاز سال تحصیلی با»هدیه های مهرورزی»؛ توزیع هزار بسته نوشت افزار بین دانش آموزان کم برخوردار آبادان و خرمشهر
مشهد برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده می شود
آغاز سال تحصیلی با کمپین های فرهنگی آموزشی پسماند در مدارس تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 شهریور 1404 ساعت 07:502025-09-21اجتماعي

بیش از 30 هزار دانش آموز بنابی سال تحصیلی جدید را آغاز می کنند


هم اکنون 147 مدرسه دولتی در کنار 36 مدرسه غیردولتی آماده استقبال از دانش آموزان هستند و امسال بیش از 30 هزار دانش آموز بنابی سال تحصیلی جدید را آغاز خواهند کرد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،علیرضا خاکپور در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان بناب با اشاره به جایگاه ویژه تعلیم و تربیت در جامعه گفت:آموزش و پرورش بنیان اصلی توسعه کشور است و همه نهاد ها باید برای تقویت آن تلاش کنند.

  وی همچنین از اجرای برنامه های فرهنگی و تربیتی به مناسبت هفته دفاع مقدس در مدارس خبر داد.

  فرماندار شهرستان بناب با اشاره به روند آماده سازی مدارس اظهار داشت:با برنامه ریزی منسجم دولت، امسال 1800 معلم در مقاطع مختلف در این شهرستان ساماندهی شده اند.

  وی افزود: هم اکنون 147 مدرسه دولتی در کنار 36 مدرسه غیردولتی آماده استقبال از دانش آموزان هستند و امسال بیش از 30 هزار دانش آموز بنابی سال تحصیلی جدید را آغاز خواهند کرد و شهرستان بناب بر اساس شاخص های پروژه مهر در میان مناطق برخوردار استان رتبه نخست را کسب کرده است.

  حجت الاسلام محمد باقری بنابی نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با اشاره به اهمیت شورای آموزش و پرورش گفت: این شورا رکن اساسی تصمیم گیری های آموزشی است و حضور فعال تمامی اعضا ضروری است.


برچسب ها: دانش آموز - سال تحصیلی جدید - آموزش و پرورش - شهرستان بناب - شهرستان - دانش آموزان - دانش
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 30 هزار دانش آموز بنابی سال تحصیلی جدید را آغاز می کنند

بیش از 30 هزار دانش آموز بنابی سال تحصیلی جدید را آغاز می کنند