مطالب مرتبط:
ماجرای خروج ماده عجیب از زمین در اصفهان
افتتاح زمین چمن مصنوعی در مشگین شهر
ماه سالی چند سانت از زمین دور می شود
ببینید | 17 کشته درپی سیل و رانش زمین در هند
ماه سالی چند سانت از زمین دور می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 شهریور 1404 ساعت 13:202025-09-18حوادث

کشف زمین خواری 10 میلیاردی در فریدن


فرمانده انتظامی شهرستان فریدن از رفع تصرف بیش از 6 هزار متر مربع از اراضی ملی در شهرستان خبر داد و گفت: ارزش این زمین خواری 10 میلیارد ریال برآورد شده است.

- سرهنگ جواد افشاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان فریدن در پی اعلام شکایت یکی از ادارات دولتی این شهرستان مبنی بر دخل و تصرف در بخشی از اراضی ملی درشهرستان، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در بررسی های صورت گرفته مشخص شد فردی با اقدامات غیر قانونی و بدون داشتن مجوز، 6 هزار و 600 مترمربع از اراضی ملی این شهرستان را به تصرف خود در آورده است.

فرمانده انتظامی شهرستان فریدن با اشاره به این که ارزش زمین خواری انجام شده توسط متهم برابر اعلام کارشناسان مربوطه 10 میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این رابطه پرونده تشکیل و علاوه بر رفع تصرف زمین و اعاده آن به وضع سابق، متهم نیز به مرجع قضایی معرفی شد.


برچسب ها: شهرستان - فرمانده انتظامی شهرستان - فرمانده انتظامی - زمین خواری - اراضی ملی - انتظامی - فرمانده
آخرین اخبار سرویس:

کشف زمین خواری 10 میلیاردی در فریدن

کشف زمین خواری 10 میلیاردی در فریدن