مطالب مرتبط:
بررسی راهکارهای پیشبرد طرح های اقتصادی استان ها در دیدار مدیرعامل بانک تجارت با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
شعب کشیک بانک تجارت برای روز پنج شنبه 27 شهریور
شعب کشیک بانک تجارت برای روز پنج شنبه 27 شهریور
بررسی راهکارهای پیشبرد طرح های اقتصادی استان ها در دیدار مدیرعامل بانک تجارت با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
هدف گذاری برای تجارت 10 میلیارد دلاری بین ایران و پاکستان/ برقرای پرواز های مستقیم بین ایران و پاکستان+فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 شهریور 1404 ساعت 16:502025-09-17سياسي

تاکید قانون بر حرکت تدریجی ته لنجی به سمت تجارت هدفمند


سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد: مطابق با قانون «ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی» واردات ته لنجی ملزم به ثبت اطلاعات و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شده اند.

- تاکید قانون بر حرکت تدریجی ته لنجی به سمت تجارت هدفمند سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد: مطابق با قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی واردات ته لنجی ملزم به ثبت اطلاعات و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شده اند.

به گزارش اعلام کرد: در اواخر سال 1402، قانونی با عنوان ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و از تاریخ 07/‏11/‏1403‬ فرایند اجرایی آن آغاز گردید.

با توجه به عنوان و اهداف مندرج در قانون، مقرر گردید واردات کالا در رویه های کولبری و ملوانی به صورت تدریجی و پلکانی طی 5 سال، ساماندهی شده و به سمت تجارت رسمی و یا تجارت مرزی شفاف با سقف معین، هدایت شوند.

بر این اساس مقرر شد، واردات اقلام از طریق رویه های مذکور، ملزم به ثبت اطلاعات، اخذ شناسه کالا و شناسه رهگیری، ثبت در سامانه انبارها و همچنین پرداخت 5 درصد ارزش کالا شوند.

هرچند که مقاومت هایی از طرف برخی از ذی نفعان در قالب تجمع و تحصن در برابر اجرای قانون ایجاد شد، لکن عزم دولت در حمایت از تولید و ساماندهی رویه های تجاری، منجر به اجرای قا


برچسب ها: سازمان توسعه تجارت ایران - تجارت - ساماندهی و نظارت - مالیات بر ارزش افزوده - سازمان توسعه تجارت - ساماندهی - قانون
آخرین اخبار سرویس:

تاکید قانون بر حرکت تدریجی ته لنجی به سمت تجارت هدفمند

تاکید قانون بر حرکت تدریجی ته لنجی به سمت تجارت هدفمند