مطالب مرتبط:
افزایش ظرفیت تولید گاز غنی در میدان پارس جنوبی
افزایش 300 درصدی ظرفیت توزیع و کاهش هزینه ها
افزایش 300 درصدی ظرفیت توزیع و کاهش هزینه ها
سقف تقسیط مالیات به 9 قسط افزایش یافت
قیمت طلا امروز سه شنبه 18 شهریور افزایش یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1404 ساعت 12:152025-09-09اقتصادي

ظرفیت برداشت گاز پارس جنوبی افزایش یافت


مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از تولیدی شدن نهمین حلقه چاه فاز 11 پارس جنوبی خبر داد و اعلام کرد: با راه اندازی این چاه، ظرفیت برداشت گاز از این فاز به بیش از 22 میلیون مترمکعب در روز افزایش یافت.

- مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از تولیدی شدن نهمین حلقه چاه فاز 11 پارس جنوبی خبر داد و اعلام کرد: با راه اندازی این چاه، ظرفیت برداشت گاز از این فاز به بیش از 22 میلیون مترمکعب در روز افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، تورج دهقانی با اشاره به پایان موفق عملیات حفاری، مشبک کاری و اسیدکاری نهمین حلقه چاه در موقعیت اول فاز 11 پارس جنوبی گفت: با اتصال چاه SPD11B-09 به سکوی بهره برداری و انجام تست های تکمیلی، روزانه بیش از 2 میلیون متر مکعب گاز خام به ظرفیت برداشت این موقعیت اضافه شد.

وی برداشت گاز غنی در موقعیت SPD11B را پیش از بهره برداری از چاه نهم، روزانه 720 میلیون فوت مکعب اعلام کرد و افزود: اکنون با ورود این چاه به مدار تولید، ظرفیت برداشت گاز غنی در فاز 11 پارس جنوبی به حدود 800 میلیون فوت مکعب در روز (بیش از 22 میلیون مترمکعب) رسیده است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس همچنین مجموع برداشت تجمعی گاز غنی از فاز 11 را تا پیش از آغاز دولت چهاردهم 137 میلیارد فوت مکعب عنوان کرد و افزود: این رقم با حفاری چاه های جدید تا نیمه مرداد سال جاری حدود 3 برابر ا


برچسب ها: فاز 11 پارس جنوبی - پارس جنوبی - برداشت - میلیون - پارس - بهره برداری - ظرفیت
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت برداشت گاز پارس جنوبی افزایش یافت

ظرفیت برداشت گاز پارس جنوبی افزایش یافت