مطالب مرتبط:
حباب قیمت مسکن تخلیه شد/ ورود تقاضاهای متفاوت به بازار
بمب ترکید: ایساک-لیورپول با 150 میلیون یورو!سومین بازیگن گران قیمت تاریخ
افزایش 35 درصدی قیمت مسکن در این منطقه تهران+ جدول
افزایش قیمت مسکن در منطقه محبوب پایتخت؛ جنت آباد و شهران چقدر گران شد؟
قیمت مسکن در تهران/ متقاضیان مناطق «15 تا 19» بخوانند+ جدول
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 شهریور 1404 ساعت 11:402025-09-01اقتصادي

حباب قیمت مسکن ترکید


نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با بیان اینکه حباب قیمت مسکن تخلیه شده است، گفت: با توجه به تغییر سبک زندگی در کشورمان، جنس تقاضای مسکن تغییر کرده و هرچند که آمار ازدواج کاهش و به دنبال آن تقاضا برای مسکن نیز کاهش پیدا می کند، - داود بیگی نژاد، نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران درباره وضعیت بازار مسکن در نیمه اول سال اظهار داشت: علیرغم اخباری که منتشر شد مبنی بر کاهش قیمت و ادعای ریزش 50 تا 80 میلیون تومانی قیمت هر متر مربع مسکن در منطقه یک تهران، بازار مسکن شاهد چنین کاهش قیمتی نبود.

  به گزارش تابناک به نقل از ایلنا؛ وی با بیان اینکه ریزش قیمت مسکن تنها در فایل های فروش فوری دیده می شود، گفت: همواره در بازار مسکن مواردی وجود دارد به دلیل نیاز فوری به نقدینگی، ملک را زیر قیمت بازار به فروش می گذارند، ضمن اینکه در منطقه شمیران تهران تمام واحدها قیمت 500 میلیون تومان در هر متر مربع ندارند و برای مثال در واحدهایی که قیمت هر متر مربع آن 200 میلیون تومان است، ریزش 80 میلیون تومانی، عدد قابل توجهی بوده که بازار شاهد این میزان ریزش نبوده است.

  نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با تاکید بر اینکه حباب قیمت مسکن تخلیه شده است، گفت: در حال حاضر در بازار کف قیمت مسکن است و حباب مسکن در طول مدت اخیر تخلیه شده


برچسب ها: رییس اتحادیه مشاوران املاک - مسکن - قیمت - بازار مسکن - قیمت مسکن - مشاوران املاک - رییس اتحادیه
آخرین اخبار سرویس:

حباب قیمت مسکن ترکید

حباب قیمت مسکن ترکید