مطالب مرتبط:
برگزاری سمینار «تحول در حکمرانی آموزش های فنی و حرفه ای»
هم اندیشی تحلیل معرفت شناختی جنگ شناختی برگزار می شود
هم اندیشی مدیرکل تبلیغات اسلامی شهرستانهای تهران با دبیران رسانه ها
زمان برگزاری قرعه کشی لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی مشخص شد آفتاب نو | اخبار ورزشی
زمان برگزاری قرعه کشی لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی مشخص شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 شهریور 1404 ساعت 21:052025-09-08سياسي

برگزاری نشست هم اندیشی حکمرانی نبوی در قم


به مناسبت هفته وحدت و میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) نشست هم اندیشی مبلغان نخبه با عنوان حکمرانی نبوی در سالن جلسات شیخ طوسی ستاد دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.

- به مناسبت هفته وحدت و میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) نشست هم اندیشی مبلغان نخبه با عنوان حکمرانی نبوی در سالن جلسات شیخ طوسی ستاد دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، نشست هم اندیشی مبلغان نخبه با همکاری بنیاد رسول رحمت (ص) و به همت اداره امور تبلیغ نخبگان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی و با حضور جمعی از مبلغان، اندیشمندان و فعالان عرصه تبلیغ دینی برگزار شد.

رییس اداره امور تبلیغ نخبگان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، به تشریح ساختار حکمرانی نبوی پرداخت و با تاکید بر اینکه حکمرانی پیامبر اسلام (ص) الگوی کاملی برای حکومت داری است، به چهار شاخصه اصلی حکمرانی قلمرو ، رهبری ، کارگزاران و مردم اشاره کرد و گفت: پیامبر اکرم (ص) با انتخاب مدینه به عنوان قلمرو حکومتی، نه تنها یک مکان جغرافیایی را انتخاب کردند، بلکه با حل اختلافات داخلی بین قبایل اوس و خزرج، جامعه ای متحد و آماده برای پذیرش حکومت الهی ایجاد نمودند.


برچسب ها: دفتر تبلیغات اسلامی - تبلیغات اسلامی - نشست هم اندیشی - تبلیغ - اسلام - حکمرانی - هم اندیشی
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری نشست هم اندیشی حکمرانی نبوی در قم

برگزاری نشست هم اندیشی حکمرانی نبوی در قم