مطالب مرتبط:
قطع اینترنت ولایت بلخ به دستور طالبان برای «جلوگیری از منکرات»
طالبان دسترسی مردم به خدمات اینترنت فیبرنوری را در استان بلخ افغانستان قطع کردند
قطع اینترنت در افغانستان به دستور طالبان
طالبان اینترنت را قطع کرد
شیوع فساد اخلاقی در ادارات؛ رهبر طالبان استفاده از اینترنت پرسرعت را ممنوع کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 14:302025-09-16فناوري

قطع اینترنت در بلخ به دستور طالبان


اینترنت فیبر نوری از دوشنبه 24 شهریور در بلخ قطع شده و احتمال گسترش آن به ولایات دیگر وجود دارد.

- استفاده از اینترنت فیبر نوری در ولایت بلخ به دستور رییس طالبان ممنوع شده است؛ این اقدام موجب قطع گسترده اینترنت و اختلال در خدمات بانکی، دولتی و تجاری شده است.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ مقام های طالبان در ولایت بلخ تأیید کرده اند که استفاده از اینترنت فیبر نوری در این ولایت به دستور رییس طالبان ممنوع شده است.

حاجی زید، سخنگوی والی طالبان در بلخ، گفت که این اقدام برای جلوگیری از منکرات صورت گرفته است.

وی افزود که برای جلوگیری از منکرات، از فیبر نوری استفاده نخواهد شد و تأکید کرد که در حال جست و جو برای یافتن جایگزینی برای آن هستند.

این قطعی دسترسی، موجب اختلال در خدمات دولتی آنلاین، فعالیت بانک ها، آموزش از راه دور و عملکرد معمول کسب وکار ها شده است.

منابع در ولایت بلخ نیز قطع اینترنت خانگی و دفتری را گزارش داده اند و تأیید کرده اند که اینترنت در شهر مزارشریف در حال حاضر تنها از طریق آنتن های موبایل قابل دسترسی است.

بر اساس این گزارش، دسترسی به اینترنت در ادارات دولتی بلخ نیز از هفته گذشته قطع شده و برخی اداره ها از جمله اداره پاسپورت و گمرک با مشکلاتی مواجه شده اند.


برچسب ها: اینترنت - استفاده از اینترنت - فیبر نوری - طالبان - استفاده - ولایت - فیبر
آخرین اخبار سرویس:

قطع اینترنت در بلخ به دستور طالبان

قطع اینترنت در بلخ به دستور طالبان