مطالب مرتبط:
پنل خورشیدی، راهی هوشمندانه برای گذر از ناترازی انرژی
قلع وقمع 75 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی بابلسر
مقابله با تغییر کاربری 280 هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
وقتی اراضی مردم به تاراج می رود؛ یک سال دستمزد کارگر پول یک متر زمین در زعفرانیه نیست!
وقتی اراضی مردم به تاراج می رود؛ یک سال دستمزد کارگر پول یک متر زمین در زعفرانیه نیست!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1404 ساعت 08:002025-09-22اقتصادي

معرفی30 ساختگاه تولید انرژی خورشیدی توسط ساتبا به امور اراضی لرستان


معاون عمرانی استاندار لرستان از معرفی30 ساختگاه تولید انرژی خورشیدی توسط ساتبا به امور اراضی لرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مجید مجیدی در نشست هماهنگی و رفع موانع احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی با بیان اینکه 30 ساختگاه توسط ساتبا به امور اراضی استان معرفی شده، گفت: از این تعداد 3 ساختگاه تایید و در حال طی فرآیند صدور مجوز و پرداخت حقوق دولتی است.

وی با اشاره به اینکه 17 ساختگاه دیگر نیز در کارگروه اقدام، تعیین تکلیف خواهد شد، افزود: دستگاه های متولی نسبت به رفع موانع موجود تسریع مراحل اداری هرچه سریعتر اقدام کنند تا شاهد فرصت سوزی نباشیم.

وی، تسریع و رسیدگی به پرونده نیروگاه های انرژی خورشیدی را مهم بر شمرد و بیان کرد: تاکنون حدود 50 مگاوات انرژی خورشیدی توسط بخش خصوصی در حال اجرا است.

مجیدی ادامه داد: شرکت ساتبا درخواست تولید 90 مگاوات انرژی خورشیدی دارد که در حال بررسی و مراحل اداری است.


برچسب ها: انرژی خورشیدی - خورشیدی - امور اراضی - انرژی - لرستان - تولید انرژی - معاون عمرانی استاندار
آخرین اخبار سرویس:

معرفی30 ساختگاه تولید انرژی خورشیدی توسط ساتبا به امور اراضی لرستان

معرفی30 ساختگاه تولید انرژی خورشیدی توسط ساتبا به امور اراضی لرستان