مطالب مرتبط:
موج بازگشت مهاجران به افغانستان؛ هزاران خانواده از پاکستان و ایران اخراج شدند
شرکت ده ها استاد دانشگاه در بزرگداشت «خانه اندیشمندان علوم انسانی» / دعوت شهروندان به موزه هنرهای معاصر در پارک لاله / ایران، خانه اندیشمندان
حمایت بانک صادرات ایران از 243 هزار خانواده ایرانی در دولت چهاردهم
خانواده شهدا افتخار نظام و انقلاب و ایران هستند
خرید خانه در 90 سال؛ پشت پرده آمار جنجالی قیمت مسکن در ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 شهریور 1404 ساعت 08:152025-08-26سياسي

خانه جنبش تعهد زن و خانواده در ایران مستقر می شود


دبیرکل بنیاد بین المللی تکریم ادیان در همایش عفاف و حجاب با موضوع «بانوان تمدن ساز» در ساری اعلام کرد: با آغاز به کار رسمی جنبش تعهد زن و خانواده، - دبیرکل بنیاد بین المللی تکریم ادیان در همایش عفاف و حجاب با موضوع بانوان تمدن ساز در ساری اعلام کرد: با آغاز به کار رسمی جنبش تعهد زن و خانواده، خانه این جنبش در ایران مستقر می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛  محمدمهدی مومنی ها، دبیرکل بنیاد بین المللی تکریم ادیان، در همایش عفاف و حجاب با محوریت بانوان تمدن ساز که با حضور چهره های علمی، دینی و فرهنگی در ساری برگزار شد، از آغاز به کار رسمی جنبش تعهد زن و خانواده در ایران خبر داد و گفت: خانه این جنبش جهانی با هدف ارتقای جایگاه زنان و تحکیم بنیان خانواده، در ایران مستقر می شود.

وی با اشاره به ارائه این طرح توسط رییس جمهور شهید در سال 1402 در سازمان ملل، افزود: این طرح با استقبال کشورها مواجه شد و امیدواریم با پیگیری های دکتر پزشکیان در مجامع بین المللی، به مرحله اجرایی برسد.

مومنی ها تأکید کرد: اشتراکات ادیان الهی در حوزه زنان و خانواده، می تواند راهکاری برای عبور از چالش های جهانی در این حوزه باشد.

در این همایش، همایون سامه یح، نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شباهت های قانون عفاف و حجاب در دی


برچسب ها: زن و خانواده - بانوان تمدن ساز - خانواده - آغاز به کار - در ایران - عفاف و حجاب - بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

خانه جنبش تعهد زن و خانواده در ایران مستقر می شود

خانه جنبش تعهد زن و خانواده در ایران مستقر می شود