مطالب مرتبط:
غنی سازی اوقات فراغت 14 هزار دانش آموزان گیلانی
زنگ مهر نزدیک است؛ آماده سازی مدارس قم برای پذیرش 310 هزار دانش آموز
حضور 443 هزار دانش آموز گلستانی بر سرکلاس های درس
چهار دانش آموز البرز منتخب پرسش مهر ریاست جمهوری شدند
بهره مندی دانش آموز نیازمند سمنان از نوشت افزار رایگان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 شهریور 1404 ساعت 12:102025-09-18اجتماعي

غنی سازی اوقات فراغت 14 هزار دانش آموز گیلانی


معاون پرورشی و فرهنگی آموزش وپرورش گیلان گفت: تابستان امسال بیش از 600پایگاه فرهنگی و هنری برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در استان برپا شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، جمیل عباسی غریب در اختتامیه کانون های فرهنگی و هنری آموزش و پرورش گیلان در سنگر گفت: در تابستان امسال بیش از 600پایگاه فرهنگی و هنری برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در استان برپا شد که حدود 14 هزار دانش آموز در این پایگاه ها آموزش دیدند.

 وی برگزاری پویش های ملی و استانی ایران سرسبز و قوی و لاله های روشن، کافه گفت و گو با عنوان حجاب و عفاف، برپایی موکب های دانش آموزی، برگزاری اردو های خارج استانی برای دانش آموزان از برنامه های پایگاه های تابستانی برشمرد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش وپرورش گیلان همچنین افزود : کلاس های آموزش تئاتر و سرود ، بازارچه محصولات دانش آموزان ، اکران 36 عنوان فیلم جشنواره رشد از برنامه های جدید و پرطرفدار کانون های فرهنگی و هنری امسال بود.


برچسب ها: دانش آموز - دانش آموزان - فرهنگی و هنری - اوقات فراغت - فرهنگی - دانش - گیلان
آخرین اخبار سرویس:

غنی سازی اوقات فراغت 14 هزار دانش آموز گیلانی

غنی سازی اوقات فراغت 14 هزار دانش آموز گیلانی