مطالب مرتبط:
بهره برداری از 113 مدرسه جدید در تهران
آیین آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران استان تهران برگزار می شود
31 شهریور، آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران استان تهران
سردار زهرایی: 13 مدرسه توسط بسیج سازندگی در اردبیل احداث شده است
رویافروشی در قالب عدالت آموزشی / استان های تهران، اصفهان، البرز، خراسان رضوی و خوزستان در صدر کمبود کلاس آموزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 شهریور 1404 ساعت 16:102025-09-20اجتماعي

احداث 113 مدرسه در استان تهران در سال گذشته


استاندار تهران با اشاره به دستاورد های یک ساله نهضت مدرسه سازی در استان گفت: در سال گذشته 113 مدرسه با 1310 کلاس درس احداث و آماده بهره برداری شد که رکوردی کم نظیر در کشور محسوب می شود.

- استاندار تهران با اشاره به دستاورد های یک ساله نهضت مدرسه سازی در استان گفت: در سال گذشته 113 مدرسه با 1310 کلاس درس احداث و آماده بهره برداری شد که رکوردی کم نظیر در کشور محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا سیما ،  محمدصادق معتمدیان در آیین اعزام همزمان کاروان های تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی به مدارس استان تهران، که با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، حمیدرضا خان محمدی، رییس سازمان نوسازی مدارس کشور و خیرین مدرسه ساز در مدرسه خیری شهید حراجی برگزار شد، با اشاره به تراکم بالای دانش آموزان در استان اظهار داشت: در آغاز دولت چهاردهم، استان تهران از نظر سرانه فضای آموزشی در رتبه 28 کشور قرار داشت و در برخی مناطق شاهد تراکم 48 دانش آموز در یک کلاس بودیم و این موضوع یکی از دغدغه های جدی ما بود و با پیگیری های انجام شده و همراهی دستگاه های مختلف روند جبران عقب ماندگی ها آغاز شد.

وی افزود: در طول یک سال گذشته با همکاری وزارت آموزش و پرورش، مشارکت فعال خیرین مدرسه ساز، استفاده از ظرفیت مسئولیت های اجتماعی دستگاه ها و مشارکت 47 شهرداری استان، نهضت مدر


برچسب ها: استان - مدرسه - استان تهران - استاندار تهران - مدرسه ساز - تهران - رییس سازمان نوسازی مدارس
آخرین اخبار سرویس:

احداث 113 مدرسه در استان تهران در سال گذشته

احداث 113 مدرسه در استان تهران در سال گذشته