مطالب مرتبط:
ویترین روزنامه ها/ روایت «آرمان ملی» از گرانی لوازم التحریر در آستانه سال نو تحصیلی/ گزارش کارشناسانه «دنیای اقتصاد» درباره مذاکرات فشرده با تروییکا
سازمان ملل: ممنوعیت تحصیل دختران، 1.4 میلیارد دلار به اقتصاد افغانستان زیان می زند
شوروی سازی اقتصاد؛ چگونه کرملین به اصول بازار خیانت می کند؟/ بحران پنهان در اقتصاد روسیه
تقدیر وزیر اقتصاد از خدمات ویژه مدیرعامل بیمه ایران در جنگ 12 روزه
بی مهری به اقتصاد دریامحور/ چرا برای این اقتصاد معاونت دیده نشده است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 شهریور 1404 ساعت 14:502025-09-18اقتصادي

نقدینگی افسارگسیخته اقتصاد ملی را تهدید می کند


نماینده مردم شهرستان های شهرکرد،سامان،بن و فرخشهر در مجلس با اشاره به رشد بی سابقه نقدینگی، خواستار اصلاح فوری ساختار حکمرانی اقتصادی کشور شد.

- شهرکرد-نماینده مردم شهرستان های شهرکرد،سامان،بن و فرخشهر در مجلس با اشاره به رشد بی سابقه نقدینگی، خواستار اصلاح فوری ساختار حکمرانی اقتصادی کشور شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، احمد راستینه پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه نقدینگی کشور طی پنج دهه گذشته 200 هزار برابر شده است، اظهار داشت: حجم نقدینگی به 11 هزار هزار میلیارد تومان رسیده که بخش عمده ای از آن در اختیار درصد اندکی از سپرده گذاران بانکی قرار دارد.

وی با اشاره به جلسه مشترک با اعضای کمیسیون اقتصادی اتاق بازرگانی، افزود: بررسی های انجام شده در کمیسیون تلفیق بودجه و برنامه هفتم توسعه نشان می دهد که ساختار حکمرانی اقتصادی کشور نیازمند بازنگری جدی است.

راستینه با انتقاد از رشد نقدینگی بدون افزایش تولید، تصریح کرد: این روند منجر به کاهش قدرت خرید خانوار، افزایش تورم و تضعیف بنیان های اقتصادی شده است.

نماینده مجلس با اشاره به نرخ بالای بهره بانکی، یارانه های پنهان و بزرگی دولت، گفت: نرخ بهره 30 درصدی عملاً تولیدکننده را از چرخه اقتصادی خارج می کند و امکان رونق صادرات


برچسب ها: نقدینگی - اقتصاد - نماینده مردم - حکمرانی - اقتصادی - کمیسیون تلفیق بودجه - ساختار
آخرین اخبار سرویس:

نقدینگی افسارگسیخته اقتصاد ملی را تهدید می کند

نقدینگی افسارگسیخته اقتصاد ملی را تهدید می کند