مطالب مرتبط:
سرمایه های گلستان در مسیر آینده؛ توصیه های آیت الله نورمفیدی به نسل جوان
آموزش و روایت دفاع مقدس، وظیفه نسل سوم انقلاب است
انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش آموزان
کمیته امداد در خط مقدم اشتغال؛ تمرکز بر زنان، روستاییان و مهارت آموزی نسل آینده
کمیته امداد در اشتغال؛ امور زنان، روستاییان و مهارت آموزی نسل آینده متمرکز شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 شهریور 1404 ساعت 11:502025-09-18سياسي

پیوند آموزش و خلاقیت برای تربیت نسل آینده


در آیین اختتامیه هفتمین دوره رویداد ملی نوآوری و فناوری دانش آموزی سیکاپ که با حضور 550 شرکت کننده از 21 استان و 42 شهرستان کشور برگزار شد، از دانش آموزان و مدیران آموزشی برگزیده تقدیر شد.

- در آیین اختتامیه هفتمین دوره رویداد ملی نوآوری و فناوری دانش آموزی سیکاپ که با حضور 550 شرکت کننده از 21 استان و 42 شهرستان کشور برگزار شد، از دانش آموزان و مدیران آموزشی برگزیده تقدیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، عصر روز چهارشنبه 26 شهریورماه و به میزبانی تالار قلم کتابخانه ملی ایران، آیین اختتامیه رویداد نوآوری و فناوری دانش آموزی سیکاپ با محوریت خلاقیت و نوآوری در آموزش و پنجمین دوره مسابقات توسعه ذهن آر 2 که با حمایت ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و به همت مرکز نوآوری راه ابریشم برگزار شد.

در این مراسم 550 شرکت کننده از 21 استان و 42 شهرستان کشور و محمدجواد صدری معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، عماد احمدوند دبیر ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو و جمعی از فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری حضور داشتند.

این رویداد که با حمایت معاونت علمی و به همت مرکز نوآوری راه ابریشم برگزار شد، شاهد مشارکت بیش از سه هزار دانش آموز از سراسر کشور بود و بر تلفیق آموزش با خلاقیت و فناوری های نوی


برچسب ها: نوآوری - دانش آموزی - شرکت کننده - اختتامیه - برگزار - فناوری - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

پیوند آموزش و خلاقیت برای تربیت نسل آینده

پیوند آموزش و خلاقیت برای تربیت نسل آینده