مطالب مرتبط:
ببینید| غذای خیابانی در کره؛ چیزبرگر و تخم مرغ سرخ شده در سئول
دولت رییسی چگونه مشکل مرغ و تخم مرغ را حل کرد؟
دولت رییسی چگونه مشکل مرغ و تخم مرغ را حل کرد؟
طرز پخت نیمروی غول پیکر با 1000 تخم مرغ در طبیعت (فیلم)
قیمت تخم مرغ به 80 هزار تومان برسد زیان مرغداران جبران می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 23:052025-09-16اقتصادي

هشدار درمورد کمبود مرغ و تخم مرغ در کشور


رییس کارگروه طیور اتاق ایران، ضمن اشاره به تداوم مشکلات نهاده های دامی و افزایش هزینه تولید، از زیان سنگین مرغداران در پنج ماه ابتدایی سال خبر داد و گفت: - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، نهاده های دامی یکی از مهم ترین اجزای تولید هستند که در صورت تاخیر در دسترسی تولیدکنندگان به آن و گرانی آنها به طور کلی میزان تولید و قیمت تمام شده و در نهایت بازار تحت تاثیر قرار می گیرد که این روز ها از جمله چالش های اصلی تولیدکنندگان، تاخیر در تامین نهاده مورد نیاز با وجود پرداخت هزینه ها است که در همین زمینه حسین مهدیزاد – رییس کارگروه طیور اتاق ایران اظهار کرد: متأسفانه در ماه های اخیر هم بحث کمبود مرغ و هم گرانی تخم مرغ در بازار مطرح بوده است.

در حالی که قیمت مرغ افزایش یافته، مرغداران تخم گذار در پنج ماه ابتدایی سال با ضرر های سنگین مواجه بوده اند و میانگین زیان آنها بیش از 100 میلیارد تومان در ماه برآورد می شود.

وی افزود: دولت در ماه گذشته اقداماتی حمایتی انجام داد؛ از جمله خرید بخشی از تخم مرغ ها و ذخیره سازی آن توسط شرکت پشتیبانی امور دام و وعده تأمین نهاده به مرغداران و همچنین بخشی از چک های ذرت و سویا تحویل گرفته شد، اما پس از گذشت یک ماه هنوز نهاده کافی در اختیار مرغداران قرار نگرفته است.


برچسب ها: نهاده های دامی - تولید - تولیدکنندگان - اتاق ایران - کمبود مرغ - مرغداران - نهاده
آخرین اخبار سرویس:

هشدار درمورد کمبود مرغ و تخم مرغ در کشور

هشدار درمورد کمبود مرغ و تخم مرغ در کشور