مطالب مرتبط:
می خواهیم متوسط ترخیص کالا را به 3 روز برسانیم
وزیر اقتصاد: می خواهیم متوسط ترخیص کالا را به 3 روز برسانیم (فیلم)
ترخیص 2 هزار و 250 دستگاه خودروی نو وارداتی با پیگیری دستگاه قضایی
ترخیص 2 هزار و 250 دستگاه خودروی نو وارداتی در بندر شهید رجایی
معافیت مالیات بر عایدی سرمایه صندوق و گواهی سپرده طلا در بورس کالا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 مرداد 1404 ساعت 04:252025-08-09سياسي

زمان ترخیص کالا به 3 روز کاهش می یابد


دولت قصد دارد با اصلاحات اساسی در حوزه گمرک، متوسط ترخیص کالا را به 3 روز کاهش دهد.

- وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: دولت قصد دارد با اصلاحات اساسی در حوزه گمرک، متوسط ترخیص کالا را به 3 روز کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دکتر سید علی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی با حضور در استودیو گفتگوی ویژه خبری به برنامه ها و اولویت های وزارت اقتصاد پرداخت و به سوالات در این باره پاسخ داد متن کامل این گفتگو به شرح زیر است: سوال: امشب راجع به برنامه ها و اولویت های وزارت اقتصاد صحبت خواهیم کرد، آقای دکتر خوشبختیم که اولین گفتگوی تلویزیونی جنابعالی بعد از وزارت را خدمت شما هستیم و انتخاب جنابعالی به عنوان وزیر اقتصاد را خدمت شما تبریک عرض می کنم.

مدنی زاده: در ابتدا روز خبرنگار را خدمت همه خبرنگاران عزیز تبریک عرض می کنم و خوشحالم که در این روز در خدمت شما عزیزان هستم واقعاً خبرنگاران نقش به سزایی را در طول تاریخ انقلاب اسلامی داشتند برای اینکه تصویری از ایران واقعی را نشان بدهند در دوران جنگ تحمیلی، در دوران جنگ اقتصادی و همینطور در دوران جنگ تحمیلی 12 روزه و کمک کردند که خبرنگاران به جای دروغ نگاران آن تصویر واقعی را داشته باشند و من تبریک می گویم به همه خبرنگاران به خصوص خبرنگاران صدا و سیما.


برچسب ها: وزیر امور اقتصادی و دارایی - امور اقتصادی و دارایی - اقتصاد - ترخیص کالا - اصلاحات اساسی - امور اقتصادی - وزارت اقتصاد
آخرین اخبار سرویس:

زمان ترخیص کالا به 3 روز کاهش می یابد

زمان ترخیص کالا به 3 روز کاهش می یابد