مطالب مرتبط:
ناترازی 20 درصدی تولید و مصرف برق ناشی از فعالیت ماینرهای غیرمجاز است
رستمی: قطعی برق ناشی از ناترازی مدیریت در حوزه انرژی است
ناترازی برق صنایع استان یزد را نابود کرد
برنامه های برق برای گذر از چالش های ناترازی برق
پایداری شبکه برق در گرو مدیریت مصرف
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1404 ساعت 08:402025-08-12اقتصادي

عبور از اوج مصرف برق به معنای پایان ناترازی نیست


ناظر ویژه شرکت های توزیع برق کشور با اشاره به ثبت اوج بار مصرف برق کشور در مرداد گفت: عبور از روز پیک مصرف به معنای پایان مشکلات ناترازی برق نیست و با کاهش ظرفیت تولید برق آبی در هفته های پیش رو، - ناظر ویژه شرکت های توزیع برق کشور با اشاره به ثبت اوج بار مصرف برق کشور در مرداد گفت: عبور از روز پیک مصرف به معنای پایان مشکلات ناترازی برق نیست و با کاهش ظرفیت تولید برق آبی در هفته های پیش رو، تداوم همراهی مردم در مصرف بهینه، تنها راه حفظ پایداری شبکه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید سعید میرشریفی گفت: وزارت نیرو در دولت چهاردهم برای جبران ناترازی موجود در صنعت برق دو راهکار اصلی را در پیش گرفته است.

نخست، افزایش ظرفیت تولید برق از مسیر های مختلف ممکن و دوم، مدیریت میزان مصرف در بخش های گوناگون از طریق اصلاح تعرفه ها و اقدامات بهینه سازی مصرف.

وی در همین رابطه ادامه داد: این دو رویکرد همزمان باعث شده است تا تأثیر ناترازی بر تأمین نیاز مصرفی برق کشور به حداقل برسد.

میرشریفی افزود: بر اساس محاسبات دقیق و پیش بینی های انجام شده، کشورمان از روز اوج نیاز مصرف برق عبور کرده است.

این اوج بار در روز هفتم مردادماه سال جاری با رقمی حدود 77 هزار و 500 مگاوات ثبت شد که نسبت به سال گذشته سه درصد کاهش نشان می دهد.


برچسب ها: ظرفیت تولید برق - مصرف - ظرفیت تولید - ناترازی - تولید برق - مصرف برق - ناترازی برق
آخرین اخبار سرویس:

عبور از اوج مصرف برق به معنای پایان ناترازی نیست

عبور از اوج مصرف برق به معنای پایان ناترازی نیست