مطالب مرتبط:
کشورهای اسلامی با دیپلماسی فعال مانع جنایات در غزه شوند
کشورهای اسلامی با دیپلماسی فعال مانع ادامه جنایات در غزه شوند
14 مرداد؛ روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی صدایی برای مردم غزه
رضا هلالی: امام حسینی ها نباید در قبال جنایات غزه سکوت کنند
مادورو: صهیونیست ها نسل کشی غزه را ادامه می دهند؛ ما از جمهوری اسلامی ایران حمایت می کنیم (فیلم)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 مرداد 1404 ساعت 11:402025-08-06بين الملل

کشور های اسلامی مانع ادامه جنایات در غزه شوند


فجایع رژیم صهیونیستی در غزه برای هیچ انسان آزاده ای قابل قبول نیست و امیدوارم کشور های اسلامی با دیپلماسی فعال مانع ادامه جنایات شوند.

- رییس جمهور گفت: فجایع رژیم صهیونیستی در غزه برای هیچ انسان آزاده ای قابل قبول نیست و امیدوارم کشور های اسلامی با دیپلماسی فعال مانع ادامه جنایات شوند.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان صبح امروز چهارشنبه 15 مرداد، در مکالمه تلفنی با انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی، با تاکید بر لزوم تلاش جمعی کشور های اسلامی برای جلوگیری از تداوم فاجعه انسانی در غزه اظهار داشت: فجایعی که توسط رژیم صهیونیستی در غزه روی می دهد، برای هیچ انسان آزاده ای قابل قبول نیست و امیدوارم کشور های اسلامی با دیپلماسی فعال و فشار های دیپلماتیک مانع ادامه این جنایات در غزه شوند و در برابر آن با انسجام و وحدت و مسئولانه برخورد کنند.

رییس جمهور یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران همواره از حقوق ملت مظلوم فلسطین دفاع کرده و دیگر کشور های اسلامی نیز باید موضعی قوی تر و فعال تر برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه اتخاذ کنند؛ تلاش جمعی در زمینه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه راهگشا خواهد بود.

پزشکیان با اشاره به جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، تصریح کرد: گناه ما این است که از مردم مظلوم فلسطین


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - اسلامی - صهیونیستی - دیپلماسی - کشور - ادامه - انسان
آخرین اخبار سرویس:

کشور های اسلامی مانع ادامه جنایات در غزه شوند

کشور های اسلامی مانع ادامه جنایات در غزه شوند