مطالب مرتبط:
فرماندار خمین: راهکار عبور از تنش آبی، فرهنگ سازی برای مصرف درست آب است
حل تنش آبی پایتخت در دستور کار استانداری
دستور کار استانداری برای حل تنش آبی پایتخت
حل تنش آبی پایتخت در دستور کار استانداری
هزینه فرار از بی آبی و بی برقی چقدر است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 مرداد 1404 ساعت 15:252025-07-26سياسي

حفر چاه جدید در آرادان؛ نگرانی تنش آبی به حداقل رسید


فرماندار آرادان در حفر و راه اندازی چاه آب جدید در این شهرستان خبر داد و گفت: این چاه موسوم به چاه آب پدافندی توانسته نگرانی های ما از بابت تنش آبی به حداقل برساند.

- آرادان- فرماندار آرادان در حفر و راه اندازی چاه آب جدید در این شهرستان خبر داد و گفت: این چاه موسوم به چاه آب پدافندی توانسته نگرانی های ما از بابت تنش آبی به حداقل برساند.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضا حسنی ظهر شنبه در نشست شورای اداری آرادان در فرمانداری این شهرستان ضمن بیان اینکه زیرگذر آرادان یکی از دغدغه های چندین ساله مردم است، بیان کرد: با تلاش های صورت گرفته بعد از هشت سال این زیرگذر بازگشایی شد تا مسیر ورودی و خروجی آرادان باز شده است.

وی با بیان اینکه روشنایی تقاطع غیرهمسطح آرادان از دیگر موضوعاتی بود که خطرآفرین بود که این موضوع هم با عنایتی که راهداری و دیگر مسئولان داشتند، خوشبختانه انجام شد، افزود: یکی از چالش های شهرستان آرادان پیچ علی آباد بود که تصادفات زیادی را در آن نطقه شاهد بودیم که این مسیر هم به همت راهداری و تلاش های مسئولان مربوطه این منطقه هم ایمن سازی شد.

فرماندار آرادان با بیان اینکه مدرسه سمیه به عنوان یکی از مطالبات تحقق عدالت آموزشی سال ها دغدغه مردم بود و 117 دانش آموز در مدرسه ای تخریبی درس می خواندند که بسیار ناامین است، ادامه داد


برچسب ها: آرادان - فرماندار آرادان - فرماندار - چاه آب - شهرستان - تنش آبی - راه اندازی
آخرین اخبار سرویس:

حفر چاه جدید در آرادان؛ نگرانی تنش آبی به حداقل رسید

حفر چاه جدید در آرادان؛ نگرانی تنش آبی به حداقل رسید