مطالب مرتبط:
خوزستان در دود؛ سلامت مردم در خطر است | خرم آباد همچنان آلوده ترین شهر ایران
واژگونی مینی بوسی در پارس آباد با یک کشته و 26 مصدوم
جدول خاموشی برق لرستان فردا دوشنبه 20 مرداد ماه 1404 + جدول قطعی برق خرم آباد دوشنبه بیستم مرداد
پیش بینی هوای محمد آباد امروز دوشنبه 20 مرداد 1404 (11 Aug 2025) ساعتی
جدول خاموشی برق لرستان فردا دوشنبه 20 مرداد ماه 1404 + جدول قطعی برق خرم آباد دوشنبه بیستم مرداد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 مرداد 1404 ساعت 14:402025-08-11اقتصادي

حمایت 3117 حامی از فرزندان یتیم در عباس آباد


3117 حامی در شهرستان عباس آباد از فرزندان یتیم و محسنین، حمایت می کنند.

- 3117 حامی در شهرستان عباس آباد از فرزندان یتیم و محسنین، حمایت می کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ 3117 حامی در شهرستان عباس آباد از فرزندان یتیم و محسنین، حمایت می کنند.

رییس کمیته امداد عباس آباد گفت: 54 فرزند یتیم و 238 نفر از فرزندان محسنین تحت حمایت واحد اکرام ایتام و محسنین عباس آباد قرار دارند که ماهیانه از مبالغ واریزی حامیان بهره مند می شوند.

یزدان شریفی افزود: حامیان گرامی در 4 ماهه سال 1404 یک میلیارد و ششصد میلیون تومان به صورت نقدی به حساب مستقیم فرزندان تحت حمایت خود واریز کردند که نسبت به مدت مشابه در 4 ماهه سال 1403 رشد 38 درصدی داشته است.

رییس کمیته امداد عباس آباد گفت: 3117حامی در این شهرستان از 292فرزند یتیم و محسنین حمایت می کنند که تعداد 703 سهمیه حامی جدید شهرستان نیز با کمک همکاران در 4 ماهه سالجاری تعداد 324 جذب شده که از این تعداد سه حامی خارج از کشور نیز میباشند.

شریفی گفت: در این 4 ماهه از حامیان محترم مبلغ 200 میلیون تومان کالا که شامل (یک دستگاه یخچال و تلویزیون و 5 عدد پنکه و تعدادی وسایل آشپزخانه) دریافت و در اختیار خانواده های امداد قرار گرفت.


برچسب ها: عباس آباد - شهرستان عباس آباد - فرزندان - فرزند - محسنین - شهرستان - حمایت
آخرین اخبار سرویس:

حمایت 3117 حامی از فرزندان یتیم در عباس آباد

حمایت 3117 حامی از فرزندان یتیم در عباس آباد