مطالب مرتبط:
معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی مرزها را فرصتی برای تعامل منطقه ای دانست
معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت و گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد
کوپایلت مایکروسافت «صورت» پیدا کرد؛ آغاز آزمایش تعامل بصری با چت بات
از رسانه ها/ تجربه تعامل ایران و تروییکای اروپا در پرونده هسته ای
فرصتی طلایی برای حمایت از بازنشستگان / جزییات و شرایط دریافت وام بدون ضامن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 مرداد 1404 ساعت 15:552025-07-27سياسي

مرز ها فرصتی برای تعامل منطقه ای است


مرز ها نباید تنها به عنوان مناطق کنترلی دیده شوند، بلکه می توانند بستر گفتگو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد.

- مرز ها نباید تنها به عنوان مناطق کنترلی دیده شوند، بلکه می توانند بستر گفتگو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، معاون امنیتی - انتظامی استاندار خراسان رضوی  در نشست هم اندیشی با جمعی از روحانیون اهل سنت و شیعه استان گفت:  امنیت، زمانی پایدار خواهد بود که بر پایه اعتماد عمومی، اقناع اجتماعی و احترام متقابل شکل گیرد.

  امیرالله شمقدری با تاکید بر موقعیت ویژه خراسان رضوی در حوزه مهاجرت افزود: تجربه این استان در مواجهه متوازن با موضوع مهاجرت، نشان داده است که رویکرد عقلانی، منسجم و مشارکت محور می تواند بسیاری از چالش ها را کاهش دهد.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی نیز در حوزه ساماندهی مهاجران گفت: تبیین الگوی میزبانی جمهوری اسلامی ایران در حوزه مهاجران و پناهندگان، مبتنی بر اصول انسانی و تجارب اجرایی، ضرورتی انکارناپذیر است.

جعفر سیدآبادی افزود: این الگو باید مبنای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مرتبط با مهاجران قرار گیرد و حتی در فرآیند های بازگشت نیز حفظ کرامت انسانی مدنظر باشد.


برچسب ها: خراسان رضوی - خراسان - استانداری خراسان رضوی - استان - تصویرسازی - رضوی - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

مرز ها فرصتی برای تعامل منطقه ای است

مرز ها فرصتی برای تعامل منطقه ای است