مطالب مرتبط:
رییس حماس در غزه:«رییس ستاد ارتش اسراییل با نسل کشی جمعی بر شکست خود سرپوش می گذارد/با وجود بی اعتنایی دشمن به نتایج دور اخیر، تداوم مذاکرات معنایی ندارد»
ببینید/ تظاهرات هزاران نفر در مراکش نسل کشی و گرسنگی دادن به فلسطینیان در غزه توسط اسراییل
شکست در جنگی فاجعه بار؛نه حماس فروپاشید، نه گروگان ها آزاد شدند،گرسنگان غزه اسراییل را در جهان نامشروع کردند
چرا دیوان بین المللی دادگستری حکم اسراییل در مورد نسل کشی غزه را به تعویق می اندازد؟
امام جمعه بغداد: دخالت آمریکا در امور عراق مردود است / آنچه در غزه می گذرد نسل کشی سازمان یافته و طرحی استعماری به رهبری آمریکا و اسراییل است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 مرداد 1404 ساعت 22:152025-07-27بين الملل

مقام ارشد حماس: اسراییل با توسل به نسل کشی درصدد جبران شکست هایش است


یک مقام ارشد حماس با اشاره به مشکلات مردم غزه گفت: ارتش اسراییل با توسل به «نسل کشی»، قصد دارد شکست های نظامی خود را پنهان کند.

- مقام ارشد حماس: اسراییل با توسل به نسل کشی درصدد جبران شکست هایش است یک مقام ارشد حماس با اشاره به مشکلات مردم غزه گفت: ارتش اسراییل با توسل به نسل کشی ، قصد دارد شکست های نظامی خود را پنهان کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، خلیل الحیه رییس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه، در سخنانی اعلام کرد: فداکاری ها و فریادهای مردم غزه، امانتی بر دوش ماست که هرگز از آن چشم پوشی نخواهیم کرد.

وی با تأکید بر مقاومت مردم، افزود: مردم آزاد غزه بارهایی را به دوش می کشند که کوه ها از آن ناتوان اند و ملت ها در برابرش عاجز مانده اند.

الحیه خطاب به نیروهای مقاومت گفت: آنچه مبارزان گردان های القسام، سرایا القدس و سایر گروه های مقاومت انجام می دهند، عملیات ارابه های گدعون رژیم صهیونیستی را با شکست روبرو کرده است.

وی همچنین گفت که رییس ستاد مشترک ارتش اسراییل با توسل به نسل کشی ، قصد دارد شکست های نظامی خود را پنهان کند.


برچسب ها: اسراییل - نسل کشی - ارتش اسراییل - مشکلات مردم - حماس - مردم - رییس دفتر سیاسی حماس
آخرین اخبار سرویس:

مقام ارشد حماس: اسراییل با توسل به نسل کشی درصدد جبران شکست هایش است

مقام ارشد حماس: اسراییل با توسل به نسل کشی درصدد جبران شکست هایش است